Λήξη σχολικού έτους 2017-18

 

Η γιορτή λήξης του Νηπιαγωγείου μας ήταν τέλεια γιατί τα παιδιά όπως και να πουν το ποίημά τους, όπως και να κινηθούν, όπως και να εκφραστούν τα λένε όλα και εμείς, Νηπιαγωγοί και γονείς, καμαρώνουμε, συγκινούμαστε και νοσταλγούμε όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί μία σχολική χρονιά, καλές και κακές,θαυμάζοντας το μεγαλείο της νηπιακής ηλικίας που είναι μαγεία!!!

Καλό καλοκαίρι!

Απολαμβάνουμε σπιτικό παγωτό που έφτιαξε και μας κέρασε η κ.Χριστίνα μετά την τελευταία πρόβα μας για τη γιορτή μας στην αγαπημένη μας αυλή!

Χαιρόμαστε στις πρόβες μας και φωτογραφίζουμε τα σκηνικά μας!!!

Έτοιμη η πρόσκληση για τη γιορτή μας!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στις 8.30π.μ.

 

Οι τσάντες μας για τους φακέλους μας ζωγραφισμένες από εμάς.

Τι σημαίνει για εμάς Νηπιαγωγείο!

Έκανα φίλους, καλές κυρίες, έμαθα να κόβω, γνώρισα καλές κυρίες, έμαθα να ζωγραφίζω, χαρά, έμαθα να κάνω puzzles, έμαθα πολλά πράγματα, τέλεια, να ζωγραφίζω, ωραία, αγάπη, όμορφα, παίζω με τους φίλους μου…

Καρδιά, είσαι πολύ όμορφο σχολείο,είναι πολύ καλό σχολείο, ευτυχία, είναι το καλύτερο σχολείο του κόσμου, πολύ ωραίο σχολείο, είναι πολύ ωραίο σχολείο, καρδιά,είναι πάρα πολύ ωραίο σχολείο,έχει πολύ ωραία βιβλία, εμπιστοσύνη,καρδιά, είσαι το καλύτερο σχολείο του κόσμου…

Έτοιμα για τη γιορτή τα ποιήματά μας!

Το σχολικό έτος πλησιάζει στο τέλος του και αρχίζουμε με ενθουσιασμό και  συγκίνηση τις ετοιμασίες για το φετινό τέλος. Ξεκινήσαμε με τα αναμνηστικά μπλουζάκια που ζωγράφισαν τα παιδιά . 

3ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου

Σχολ.έτος: 2017-18

Αγαπητοί μας γονείς,

Ένας κήπος έχει πολλά διαφορετικά λουλούδια. Ο κηπουρός φροντίζει με την ίδια αγάπη το κάθε λουλούδι, έτσι ώστε να μεγαλώσει, ν’ ανθίσει και ν’ ανοίξει τα πέταλά του στον ήλιο. Ο κήπος του Νηπιαγωγείου μας για μία ακόμη σχολική χρονιά άνθισε! Τα παιδιά σας που έγιναν και παιδιά μας τα γνωρίσαμε, τα ακούσαμε, τα προσέξαμε, τα διδάξαμε…τα αγαπήσαμε…

Αφιερώστε δύο λεπτά να μας γράψετε δυο λόγια…παρακαλούμε, απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις:

Τι σας έκανε εντύπωση;

H ανεκτικότητα που ανέπτυξε το παιδί μας, η διάθεσή του να λύνει προβλήματα.

 

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι το <<λουλούδι >> μας έρχονταν κάθε μέρα χαρούμενη επειδή μάθαινε κάτι καινούριο και το πόσο καλά ελληνικά μιλούσε.

 

Το πλήθος των δραστηριοτήτων στις οποίες τα παιδιά συμμετείχαν και η διαφορετικότητα αυτών.

 

Η έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα το περιεχόμενο της <<διδαχθείσας >> ύλης(Ιστορία , βασικές αρχές φυσικής και ιστορίας).

Τα δύο λεπτά και με δύο λόγια σεν φτάνουν για να καταγράψουμε μια σχολική χρονιά η οποία κύλησε με απόλυτη συνεργασία και ομαλότητα, επικοινωνία και κατανόηση και θα κλείσω με αγάπη και αγκαλιά την οποία δώσαμε αλλά το σημαντικότερο πήραμε…

 

Τι σας άρεσε πιο πολύ;

Οι συλλογικές δράσεις, το φιλικό κλίμα. 

Η αγάπη, η αληθινή και το πραγματικό ενδιαφέρον των νηπιαγωγών για τη εξέλιξη των παιδιών τους. 

Πιο πολύ μας άρεσε που απασχολούνταν καθημερινά με δραστηριότητες ειδικά με τα βιβλία που δανειζόνταν καθώς την έκανε ολοένα και πιο έξυπνη.…

Πολλές –πάρα πολλές δράσεις-δραστηριότητες  πολλές και καλές δασκάλες που αγάπησαν τα παιδάκια μας. Εκδρομές και πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες (μουσική, αγγειοπλαστική). 

Εν συνεχεία των προηγούμενων  συμπληρώνω την έκφραση του προσώπου του Φιλιππάκο, όπως και εσείς τον αποκαλούσατε, ολόκληρη τη χρονιά, η οποία τόσο στην άφιξη όσο και στην αποχώρηση του συνόδευε το χαμόγελο και η ευχάριστη διάθεση, πολύ σημαντικό! 

και …μια ευχή για τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου

Να χαμογελάτε πάντα! 

Να είναι υγιή και ευτυχισμένα σε όλη την πορεία της ζωής τους!!! 

Να είναι καλά όλα τα παιδάκια να έχουν πολλή αγάπη σε όλη τους τη ζωή. 

Εύχομαι η γνωριμία η πρώτη με τις υπέροχες κυρίες να είναι, και θα είναι, μια γερή βάση και αφετηρία στην ζωή τους. Εμείς οι γονείς σας ευχαριστούμε για ό,τι κάνατε στα παιδιά μας επιτελείτε έργο και σπανίζει αυτό στις μέρες μας, κυρία Χριστίνα, Κυρία Σταματία, κυρία Καίτη! Καλό καλοκαίρι.

                                   Ευχαριστούμε

                                               οι Νηπιαγωγοί