Χριστούγεννα

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας πραγματοποιήθηκε και μας άφησε με μια γλυκιά ανάμνηση καθώς τα παιδιά μας εκφράστηκαν όπως ένιωθαν με χαρά και άνεση στη σκηνή του Νηπιαγωγείου μας που κάθε χρόνο γίνεται στην μία από τις αίθουσες μας. Τα είχαμε όλα:σκηνικό, σκηνή, θέσεις θεατών, στολές, μουσική, μικροφωνική , χορό, κίνηση, λόγο με  αφήγηση και ποιήματα, τραγούδια, παραδοσιακά κρητικά κάλαντα με τη συνοδεία του Α. Κοκολάκη, μαθητή του Γ’Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, Άγιο Βασίλη με δώρα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων,μπουφέ που φρόντισαν οι γονείς μας με πολλή χαρά και αγάπη.Αυτές οι γιορτές δεν αξιολογούνται ούτε συγκρίνονται .Τις ζούμε και τις κρατούμε ανάμνηση και μελωδία, συντροφιά στη ζωή μας.

 

Έτοιμες οι προσκλήσεις μας για τη γιορτή μας!Τετάρτη πρωί στις 8.30π.μ.!

Ετοιμαζόμαστε για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!

Συνεχίζουμε τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες

Έτοιμο το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας !Το χαιρόμαστε.

 

Έφθασε η Παρασκευή και οι μαμάδες ανασκουμπώθηκαν από νωρίς για να τα οργανώσουν όλα . Ετοίμασαν τα πράγματα, έστησαν τους πάγκους και με ζεστά χαμόγελα καλωσόριζαν μικρούς και μεγάλους που ήρθαν για να ψωνίσουν από το παζάρι μας.

Σας ευχαριστούμε μαμάδες , είστε φοβερές…

 

 

 

Την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη πήραμε τις προσκλήσεις μας , την αφίσα που δημιουργήσαμε και το χαμόγελό μας και προσκαλέσαμε τα παιδιά και τους δασκάλους του συστεγαζόμενου 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου για το χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα γίνει

την Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2017 και ώρα 10:30π.μ. -13:30μ.μ.

Την Παρασκευή 8 Δεκέμβρη οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου,

το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο χώρο του σχολείου μας!

Ώρα, 10:30 π.μ.-13:30 μ.μ.Σας περιμένουμε!

Με πολλή επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια στο Νηπιαγωγείο μας την Κυριακή 3 Δεκέμβρη 2017. Μικροί μεγάλοι ψυχαγωγήθηκαν , δημιούργησαν και απόλαυσαν παραμύθι, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια με λέξεις και …κρέπες. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την συμπαράσταση και στήριξη αυτής της δράσης!Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και αναδύουν τη μαγεία τους!

Έτοιμο το Νηπιαγωγείο μας για τα εργαστήρια της Κυριακής 3 του Δεκέμβρη 2017!Στολίστηκε  από τις κυρίες και τα παιδιά χριστουγεννιάτικα και με χαρούμενη διάθεση ζει τη μαγεία των Χριστουγέννων!Καλό μήνα!

0Εργαστήρια 1

εργαστήρια 2

Χριστούγεννα στο ολοήμερο 2

Πρόσκληση

Τα Χριστούγεννα έρχονται και το Νηπιαγωγείο μας ντύνεται γιορτινά και ξεκινά τις δράσεις που εμπνέονται από τη χαρούμενη και μοναδική αυτή γιορτή! Τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια  την Κυριακή 3 του Δεκέμβρη και ώρα 5:30 μ.μ.ανοίγουν το πρόγραμμα του μήνα. Η δράση  περιλαμβάνει  εργαστήρια, αφήγησης και παιχνίδια λέξεων, εικαστικών και ζαχαροπλαστικής και πραγματοποιείται με την συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου! 

Το ημερολόγιο Χριστουγέννων μας φέρνει ένα γρίφο.Ας τον διαβάσουμε .Καλό μήνα! 

Το υπέροχο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά <<Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι >> (εκδ.Μεταίχμιο) με τα ωραία νοήματά του προσεγγίστηκε στο ολοήμερο το τριήμερο 29/30/11 και 1/12/2017.