Πρόγραμμα eTwinning

Tα σχολεία των φίλων μας etwinners  είδαμε στην πλατφόρμα του etwinning  αλλά και την ιστοσελίδα του σχολείου μας που περιλαμβάνει στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητά μας στο Νηπιαγωγείο μας!

 Ο παρακάτω σύνδεσμος παραπέμπει σε video παρουσίασης των σχολείων του έργου μας.

 

 

Δεν πετούμε τα χαρτιά της ανακύκλωσης αλλά τα ξαναχρησιμοποιούμε και μάλιστα δημιουργώντας έργα ζωγραφικής.

Απογευματινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ εκπαιδευτικών στο χώρο του etwinning είχαμε την Δευτέρα 29 Οκτώβρη 2018. Ανταλλάξαμε ιδέες, απόψεις και <<ζωγραφίσαμε>> για να πειραματιστούμε στο εικονικό  το περιβάλλον και να οργανώσουμε τηλεδιάσκεψη με τους μαθητές μας.Ευχαριστούμε την κ. Όλγα Παππά από το 4ο Νηπιαγωγείο Φαρσάλων που οργάνωσε την  συνάντηση καθώς και την κ.Σοφία Παντζιάρου από το σχολείο Πάνω Πολεμίδια της Λεμεσσού Κύπρου, και την κ. Νάντια Γεωργαλάκη από το 13ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου.

Με το 9ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, το 13ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου συνομιλήσαμε μέσω skype  τη Δευτέρα 22 Οκτώβρη 2018.Συστηθήκαμε, τραγουδήσαμε και δώσαμε υπόσχεση ότι θα τα ξαναπούμε.

 

Την Δευτέρα 15 Οκτώβρη επικοινωνήσαμε μέσω Skype με το 13ο Νηπ. Ρεθύμνου, το 150 Γαλατσίου και το 32ο Βόλου. Γνωριστήκαμε και  τραγουδήσαμε. Ενθουσιαστήκαμε πολύ που τους «είδαμε» και ζωγραφίσαμε την εμπειρία μας!

                                 

Αφήστε μια απάντηση