Μήνυμα συλλογικότητας και προσφοράς  

20160604-0002 images
Πόσο καλύτερα να έκλεινε για φέτος η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα «Μαζεύω καπάκια, μοιράζω χαμόγελα!!!

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στη διάρκεια της γιορτής λήξης του 3ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου παραδόθηκε από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου στα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Ρεθύμνου, μέσα σε μια ατμόσφαιρα συγκίνησης και αγάπης, ένα αναπηρικό αμαξίδιο, δίνοντας το μήνυμα ανθρωπιάς, συλλογικότητας  και προσφοράς στο συνάνθρωπο, αξίες που υποστηρίζονται και καλλιεργούνται στο 3ο Νηπιαγωγείο σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Το αμαξίδιο αγοράστηκε από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Μαζεύω καπάκια, μοιράζω χαμόγελα» που αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από τα  παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, φίλους , γνωστούς από διάφορα μέρη της πόλης που έφερναν τα πλαστικά καπάκια στο Νηπιαγωγείο μας. Αρωγοί στην προσπάθεια , η εφημερίδα «Ρεθεμνιώτικα Νέα» που συνέβαλε στη συμπλήρωση του ποσού κόστους του αμαξιδίου, το κατάστημα «Medica ιατροτεχνολογικά προϊόντα»Βασίλης Γ.Σταυρακάκης που προσέφερε την προστατευτική ζώνη του αμαξιδίου καθώς και η εταιρεία «CretaEcoPhoenix Α.Ε.» στο Ηράκλειο που αγόρασε τα καπάκια.

Μπράβο σε  όλους μικρούς και μεγάλους, γνωστούς και αγνώστους , μπράβο και στα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Ρεθύμνου!!!

 

 

20151202-0008

 

To Nηπιαγωγείο μας συνεχίζει και φέτος κατά το σχολικό έτος 2016-17 να συμμετέχει στο πρόγραμμα «Μαζεύω καπάκια, μοιράζω χαμόγελα».Να θυμίσουμε πως η περυσινή συμμετοχή μας έκλεισε με την προσφορά αναπηρικού αμαξιδίου στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου.Συνεχίζουμε και φέτος την προσπάθεια όλοι μαζί, γονείς, παιδιά, φίλοι  και ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα !!!

20151012-0032…μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς…

 

Αφήστε μια απάντηση