Τι μας ενώνει στο σχολείο;

Η αγάπη έχει τη δύναμη να μας ενώνει όσο μακριά κι αν βρίσκεται ο ένας από τον άλλο. Η μαγική κλωστή που ενώνει τη Μυρτώ με τη μαμά της, τη δασκάλα της, και τα παιδιά στο σχολείο τη βοηθά να νοιώσει καλύτερα και να διαχειριστεί το άγχος του αποχωρισμού από τη μαμά της όταν ξεκίνησε πρώτη φορά το σχολείο. Στην τάξη μας οι μαγικές κλωστές “Αγάπης” μας ενώνουν με τους φίλους μας και τη δασκάλα μας και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο.

εικόνα Viber 2024 09 20 21 52 34 217

Διδακτική αξιοποίηση του παραμυθιού: ” Ευχαριστώ, παρακαλώ, ευγενικά θα πω”
Η Νεράιδα Ευγενία μας χάρισε το βάζο με τα “Γλυκά Λογάκια” για να μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε κι όλα να γίνονται πιο εύκολα στην καθημερινότητά μας.

εικόνα Viber 2024 09 24 15 16 49 716

Πράσινες ή κόκκινες επιλογές στην καθημερινότητα του σχολείου μας;
Αποφασίζουμε να πούμε ΝΑΙ στη φιλία στην αγάπη, στο μοίρασμα, στο παιχνίδι, στη χαρά ,στις όμορφες ευγενικές λεξούλες και ΟΧΙ στη Βία, στο τσακωμό και στη γκρίνια.

εικόνα Viber 2024 09 29 17 27 35 406

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *