Σκοπός και στόχος του Νηπιαγωγείου

My Bluebird, Art Print by Zula Kenyon at ArtPrintsAndDecor.com

Σκοπός του Νηπιαγωγείου ,  είναι η καλλιέργεια της γνωστικής και προσωπικής εξέλιξης όλων των παιδιών μέσα από ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διαθεματικές προσεγγίσεις της γνώσης, σχέδια εργασίας (project), θεματικές προσεγγίσεις και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα.Ακολουθούμε αυτόν τον «Χρυσό κανόνα

 » Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφές στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2021-2022

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Αναλυτικές οδηγίες στο «μενού» πάνω με τίτλο «εγγραφές για τα Νηπιαγωγεία 2021-2022. Σημαντικό: Το 1ο Νηπιαγωγείο Παροικίας και το 3ο Νηπιαγωγείο Παροικίας έχουν κοινά όρια περιοχών.

Stamperia Ριζόχαρτο για Decoupage - Vintage Τριαντάφυλλα & Δαντέλα - A4ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ μαθητών/τριών στα δημόσια Νηπιαγωγεία και

 » Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα

Ευχαριστουμε θερμά τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας καθώς και τον κ.Παναγιωτη Μαύρη ιδιοκτήτη καταστήματος Παροικίας που μας τοποθέτησε το κοντάρι με την ελληνική σημαία και το ειδικό χερούλι για την σκάλα του σχολείου μας!

 » Διαβάστε περισσότερα

Άνοιξη 2020

Υποδεχομαστε την άνοιξη με υπέροχες κατασκευές!στο νηπιαγωγείο μας φτιάξαμε μαρτακια..την κυρά σαρακοστή.. απόκριες.. μάσκες..χαρταετοί.. αλλά και κατασκευή για την παγκόσμια ημέρα κατά της βίας και του σχολικού εκφοβισμού!

 » Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι η τέλεση του Αγιασμού στο νηπιαγωγείο μας θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 το πρωί στο χώρο του νηπιαγωγείου μας. 

Καλή Σχολική Χρονιά!