Δράσεις του Νηπιαγωγείου Σχολικού έτους 2019-2020.

Οι δράσεις μας κατά τη σχολική χρονιά 2019-20:

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019  πραγματοποιήσαμε  στο Νηπιαγωγείο μας  αθλητικές  δραστηριότητες  στα  πλαίσια  της Πανελλήνιας  ημέρας Σχολικού Αθλητισμού!!!

Καλεσμένη  μας  η μαμά – γυμνάστρια  νηπίου  που  φοιτά  φέτος  και  εθελοντικά  ανέλαβε  την οργάνωση  των  δραστηριοτήτων στην αυλή  του Νηπιαγωγείου !!!

 

 

Το Δεκέμβριο το  Νηπιαγωγείο μας  συμμετείχε ενεργά στη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου <Αγαπώ-Βοηθώ> που οργανώθηκε από το Δήμο Ωραιοκάστρου.

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στη δράση του Δήμου Ωραιοκάστρου << Μαζί με τα παιδιά αλλάζουμε τον κόσμο >>, η οποία υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου της δημοτικής επιτροπής Παιδείας Ευαγγελίας Δρόσου.Με τη βοήθεια της εικαστικού κυρίας Ειρήνης Σταλίδη όλοι οι μικροί μαθητές του σχολείου μας έπιασαν τα πινέλα …  

 

Στο 3ο Νηπιαγωγείο στήθηκε μια γιορτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  του σχολείου μας με σκοπό να πουληθούν περισσότερα αστέρια από τη συμμετοχή του Νηπιαγωγείου  στη δράση << Make a wish >>… Ζήσαμε  όμορφες στιγμές στο πνεύμα των ημερών δίνοντας έμφαση στο μήνυμα της αγάπης  και της ελπίδας που μας φέρνει ο νεογέννητος Χριστός.<< Φως στο δέντρο,φως στις καρδιές μας…,φως στη δύναμη της ευχής >>.
Το Νηπιαγωγείο συμμετείχε και στο διαγωνισμό καλύτερης φωτογραφίας-αφίσας του Make a wish για το σχολ.έτος 2019-20 και έλαβε το 30 βραβείο.
To Νηπιαγωγείο μας  συμμετείχε και στο διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού με τίτλο <Μια κορώνα στη ζωή μας> που οργανώθηκε από την συντονίστρια κυρία Κολιπέτρη Ζωή στα πλαίσια  του εγκλεισμού μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Το παραμύθι μπορείτε να το δείτε πατώντας  στον παρακάτω σύνδεσμο: