Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish

Φέτος τα Χριστούγεννα πήραμε μέρος στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Γίναμε και εμείς μέρος της μεγαλύτερης αλυσίδας αγάπης…

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα! Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο πολύ, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του. Όλα τα παιδικά όνειρα πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με την οικονομική βοήθεια χορηγών, από διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται και κυρίως με την υλοποίηση προγραμμάτων όπως είναι και το Αστέρι της Ευχής.

Μοιράσου τη Δύναμη-Μιας-Ευχής: Ένα μάθημα ζωής για τα παιδιά μας! «To παιδί σκέφτεται για το παιδί, τα υγιή παιδιά σκέφτονται για τα άρρωστα παιδιά».

Ας ενισχύσουμε όλοι το «Αστέρι της Ευχής»!

Mε το συμβολικό ποσό των 2€, δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να αποκτήσουν το δικό τους Αστέρι! Ένα χάρτινο Αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου κάθε παιδί μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, «μαγικά» μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!make-a-wish_WishStar_Jul-15_04_Page_11-300x285make-a-wish_WishStar_Jul-15_04_Page_2-300x285