Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Νηπιαγωγείο μας και ύστερα από μια επιτυχημένη χρονιά στο πλαίσιο σχεδίου δράσης 2023-2024, θα τρέξει το πρόγραμμα Μαμάδες – Μπαμπάδες ξανά στο σχολείο. Ο σύλλογος διδασκόντων αποφάσισε πώς είναι ένα πρόγραμμα που προσφέρει πολλά οφέλη και στα παιδιά, αλλά και στους γονείς και για αυτό τον λόγο, αποφάσισε να το εφαρμόσει και για το σχολικό έτος 2024-2025. Από τον Φεβρουάριο, οι γονείς σε ομάδες επισκέπτονται το νηπιαγωγείο μας και οργανώνουν μια δραστηριότητα ανάλογα με το project ή με την περίοδο κατά την οποία έρχονται! Σκοπός είναι η σύνδεση σχολείου και οικογένειας, ενισχύοντας τις καλές σχέσεις ανάμεσα στα 2 μικροσυστήματα στα οποία ανήκουν τα παιδιά (οικογένεια και σχολείο). Όταν τα παιδιά νιώθουν ότι υπάρχει στενή συνεργασία με την οικογένεια, αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια, αυτοπεποίθηση αντλώντας χαρά από τη συμμετοχή τους στην καθημερινή ζωή!
Τον μήνα Φεβρουάριο, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες που επισκέφτηκαν τα τμήματα του Νηπιαγωγείου μας, εστίασαν στις Απόκριες και ετοίμασαν δραστηριότητες σε σχέση με αυτές!
Το πρόγραμμα αυτό θα ολοκληρωθεί με το καλό τον Απρίλη, όταν όλες οι μαμάδες -μπαμπάδες θα έχουν επισκεφτεί το σχολείο μας!
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δημιουργικότητα, τη διαθεσιμότητα και το ζεστό σας χαμόγελο!
