Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο στο πλαίσιο Μετάβασης

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, οι μαθητές/τριες του Νηπιαγωγείου μας επισκέφτηκαν ξανά το 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Αρχικά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σύντομο μάθημα της Α’ Δημοτικού και να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις κατανόησης κειμένου, αλλά και να συνεργαστούν με τους μαθητές/τριες της Α’, οι οποίοι/ες τους παραχώρησαν τις θέσεις τους!

Στη συνέχεια, έπαιξαν όλοι μαζί ομαδικά παιχνίδια και είχαν την ευκαιρία να χαρούν τον μεγάλο κήπο του Δημοτικού Σχολείου που τους περιμένει σε λίγους μήνες!

Οι μαθητές/τριες μας επέστρεψαν ενθουσιασμένοι στο σχολείο, για να μοιραστούν με τους/τις φίλους/ες τους από τα προνήπια τις εμπειρίες τους!

thumbnail 2 thumbnail 3 thumbnail 1

Επίσκεψη οδοντιάτρου στο Νηπιαγωγείο μας

Στις 20, 21 και 22 Μαΐου, στο πλαίσιο του προγράμματος προληπτικής ιατρικής οδοντίατρος και ιατρική επισκέπτης από το Κέντρο Υγείας Λαυρίου, επισκέφτηκαν το Νηπιαγωγείο μας.

Αρχικά, μίλησαν στα παιδιά για τη σημασία της φροντίδας των δοντιών μας και μέσα από μια παρουσίαση τους ,έδειξαν πώς ένα δόντι μπορεί να χαλάσει και ποιες είναι οι τροφές που μπορεί να τα επηρεάσουν. Ακόμη, τους παρουσίασαν πώς πρέπει να βουρτσίσουν τα δόντια τους πρωί και βράδυ.

Τέλος, εξέτασαν τον/την κάθε μαθητή/τρια ατομικά!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

οδοντρίαστρος

Ενημερωτική Εκδήλωση Σχετικά με την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.



Λήψη αρχείου

ΑΦΙΣΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ-ΔΕΥΤΕΡΑ 27-5-2024_ΛΑΥΡΙΟ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

 

Μεταμορφώνοντας τον κήπο του σχολείου μας 18 Μαΐου

Το Σάββατο 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 2η δράση μας για την αλλαγή του προαύλιου χώρου. Γονείς και εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στον χώρο του σχολείου μας και όλοι μαζί συνεργάστηκαν ώστε να βάψουν νέες ρόδες που αρέσουν στα παιδιά, να φτιάξουν ένα μουσικό τοίχο με μεταλλικά αντικείμενα και αυτοκινητόδρομους, στους οποίους τα παιδιά θα παίζουν και θα κινούνται!

Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ που ήσασταν εκεί, να μας βοηθήσετε να κάνουμε τον προαύλιο χώρο, ένα χώρο αισθήσεων για τα παιδιά μας!!

εικόνα Viber 2024 05 18 14 54 33 217 εικόνα Viber 2024 05 18 14 54 33 169 εικόνα Viber 2024 05 18 14 54 33 195thumbnail