Το νέο θερμοεμάριο!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού και του 3ου Νηπιαγωγείου Λαυρίου, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα χορήγησης θερμοερμάριου, το οποίο θα καλύψει βασικές ανάγκες του ολοήμερου Νηπιαγωγείου μας!

θερμοερμάριο

Καλές γιορτές!!

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών μας. Τα παιδιά παρακολούθησαν τη δραματοποίηση του παραμυθιού «Το κόκκινο γιλέκο του Ρόμπιν», Jan Fearnley, εκδόσεις Τζιαμπίρης- Πυραμίδα και στη συνέχεια, έπαιξαν διαδραστικά παιχνίδια όλοι μαζί! Έπειτα, μαζί με τους γονείς τους δημιούργησαν το ημερολόγιο της χρονιάς με πρωταγωνιστή τον μικρό Ρόμπιν. Τέλος, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα παιδιά τους να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα αγγλικά και στα ελληνικά και να κεραστούν από τον μπουφέ γλυκών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά των χριστουγεννιάτικων γλυκών τους φούρνους: ΗΠΕΙΡΟΣ, ΓΚΑΓΚΩΣΗΣ, ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ, τα ζαχαροπλαστεία ΝΙΤΗΣ και CHOCOLAT και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά των Πανετόνε.

Καλές γιορτές με υγεία, χαρές και όμορφες στιγμές!

Ευτυχισμένο το 2024!!

thumbnail 1 thumbnail 2 thumbnail 9 thumbnail