Αγαπητοί γονείς το νηπιαγωγείο μας είναι έτοιμο να επαναλειτουργήσει στη νέα πραγματικότητα. Έχουμε φροντίσει ακολουθώντας τις οδηγίες που μας έχουν σταλεί  να διαμορφώσουμε τους χώρους έτσι ώστε να λειτουργήσουμε με ασφάλεια .Έχετε ενημερωθεί από τις νηπιαγωγούς των παιδιών για τις ομάδες και τις μέρες που θα έρχονται τα παιδιά στο σχολείο.Το ωράριο είναι κανονικό δηλ. προσέλευση 8.15-8.30 και αποχώρηση στις 13.00.Για αυτήν την εβδομάδα το ολοήμερο και η πρωινή ζώνη δεν θα λειτουργήσουν.Αναμένουμε οδηγίες για την επόμενη εβδομάδα .

Όσοι γονείς δεν θα φέρετε τα παιδιά στο σχολείο για το διάστημα 1-26 Ιουνίου παρακαλούμε να το δηλώσετε στέλνοντας στο email του σχολείου(mail@3nip-laris.lar.sch.gr) μια υπεύθυνη δήλωση.Μπορείτε να την κατεβάσετε και από εδώ

Επίσης, είναι υποχρέωσή σας να μας  ενημερώνετε  για την κατάσταση υγείας των παιδιών σας  καθημερινά και να μην φέρνετε τα παιδιά με συμπτώματα ίωσης στο σχολείο.

Παρακαλούμε να τηρήσετε τις  οδηγίες για τις εισόδους και εξόδους κατά την προσέλευση και την αποχώρηση. 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς μας μαθητές  για να συνεχίσουν και να κλείσουν όσο πιο ομαλά γίνεται  την φετινή “διαφορετική” σχολική χρονιά.

Καλή αρχή λοιπόν σε όλους με αισιοδοξία και προσοχή θα μάθουμε μεγάλοι και μικροί να λειτουργούμε στις νέες συνθήκες.



Λήψη αρχείου