“Τρεις Γενιές μια Αγκαλιά!!!”
με πρωτοβουλία της συντονίστριας εκπαιδευτικού έργου προσχολικής αγωγής κας Α. Παπαδημητρίου.

Ήταν μια υπέροχη γιορτή γεμάτη συγκίνηση!Παιδιά γονείς παππούδες γίναν μια αγκαλιά !Την εκδήλωσή  τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Δονδοτσάκης, η Αναπληρώτρια Δ/ντρια Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Παπαδοπούλου Σοφία ,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λάρισας κ. Παπαποστόλου Δημήτρης καθώς επίσης και η κοινωνική λειτουργός του δημοτικού γηροκομείου Λάρισας  κ. Τουρτούνη που  μας έδωσε τη χαρά να έχουμε στην παρέα μας, ανθρώπους που κουβαλάνε την μεγαλύτερη εμπειρία και σοφία από όλους μας!

Παρουσιάστηκαν εικαστικά έργα και χορευτικά δρώμενα με την συμμετοχή των Νηπιαγωγείων:3ου, 10ου, 13ου, 21ου, 42ου, 23ου, 29ου, 48ου, 56ου, 57ου Λάρισας, του 5ου Νηπιαγωγείο Φαρσάλων, των Νηπιαγωγείων Ανάβρας και Χάλκης, των Νηπιαγωγείων Ζάρκου και Πετροπόρου Τρικάλων και του Παιδικού Σταθμού της 1ης Στρατιάς .

Το νηπιαγωγείο μας ήταν εκεί με τα εικαστικά έργα : “παιχνίδια από το παρελθόν”, “ζωγραφίζω τον εαυτό μου τώρα και φαντάζομαι τον εαυτό μου 100 χρονών”, “γλυπτό με τα χέρια γιαγιάς μαμάς παιδιού” και  “τα παραμύθια του χθες και του σήμερα” και ξεσηκώσαμε τους παρευρισκόμενους χορεύοντας   συρτάκι!