Σχολείο

Το 3ο Νηπιαγωγείο Κρύας Βρύσης βρίσκεται στην Κρ.Βρύση, στο νοτιοδυτικότερο σημείο του Ν.Πέλλας,στα σύνορα με το Ν.Ημαθίας.Η Κρύα Βρύση αποτελεί δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Πέλλας.
Το σχολείο υπάγεται στη Διεύθυνση Π.Ε Πέλλας της Περ/κής Δ/νσης Π.Ε & Δ.Ε Κ.Μακεδονίας.
Αποτελείται από κλασικό και ολοήμερο τμήμα.

View Larger Map“>

Σχόλια (2)

  Αντωνία Μιχαέλα Σιχλίδου28 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:23       Απάντηση

  Γεια σας από την Γερμανία,
  είμαι η Μιχαέλα και σας στέλνω για να σας πω ότι σήμερα έλαβα το πακέτο με τα δώρα σας και επίσης  θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δεν με ξεχάσατε για τα γενεθλιά μου!!!!!!!!!!Θα σας στείλω σύντομα και εγώ μια μικρή δική  μου έκπληξη. Να ξέρετε ότι σας αγαπάω πολύ και μου λείπετε. Εδώ στην Γερμανία ακόμα δεν πάω στο γερμανικό σχολείο μόνο στο ελληνικό και περνάω πολύ ωραία, το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ότι χιονίζει πολύ αλλά ευτυχώε δεν κάνει πολύ κρύο.
  Φιλάκια σε ολες τις κυρίες μου και σε όλους τους φίλους μου.

   3o Νηπιαγωγείο Κρύας Βρύσης Πέλλας28 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:23       Απάντηση

   Αγαπημένη μας μικρή φίλη,

   χαιρόμαστε πολύ που παρέλαβες το δωράκι που σου έστειλαν οι φίλοι σου….Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και θα χαιρόμαστε πάντα να σε βλέπουμε, να παίζουμε και να λέμε τα νέα μας όταν θα έρχεσαι στην Ελλάδα.
   Εδώ πάλι δεν χιονίζει, ο καιρός ελπίζουμε να γίνει πιο ζεστός και να βγαίνουμε στην αυλή για πολύ παιχνίδι ….οι γονείς μας θα αρχίσουν σιγα σιγα να τη φτιάχνουν…
   Σε φιλούμε και μεις γλυκά….
   Με πολλή αγάπη για σένα,την αδερφούλα και τους γονείς σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *