Αρχεία για Δεκέμβριος, 2023

Καλές γιορτές σε όλους!!

Δεκ 202323

Η τελευταία μέρα του σχολείου μας συνδέθηκε με μια απολαυστική, διαδραστική, χριστουγεννιάτικη παράσταση, που ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά!! Καλές γιορτές σε όλους σας!!

από κάτω από: Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλές γιορτές σε όλους!!

Μαγικά Χριστούγεννα…

Δεκ 202320

Ο πιο αγαπημένος μας μήνας του χρόνου έφτασε γεμάτος προετοιμασίες, κατασκευές, τραγούδια και χαρές….. Όλα αυτά όμως απέκτησαν ιδιαίτερη αξία την ημέρα που υποδεχτήκαμε τους αγαπημένους μας γονείς στο σχολείο . Αξία ανεκτίμητη….Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Ελπίζουμε να το απολαύσατε, όσο και εμείς!

από κάτω από: Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαγικά Χριστούγεννα…

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία…

Δεκ 20234

Μέσα από ποικίλες δράσεις, τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα που αφορούν στα άτομα με αναπηρίες… Αν και δεν είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε  ξεχωριστοί και τόσο μα τόσο μοναδικοί!!    

από κάτω από: Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία…

Καλο μήνα!

Δεκ 20234

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Ο Δεκέμβρης τελευταίος μες στου χρόνου το τρενάκι, φορά γάντια, κασκόλ, σκούφο, μα κρυώνει σαν παγάκι. Πάπλωμα θέλει, στο τζάκι δυνατή φωτιά να τρίζει τσάι πίνει σαν το βράδυ, σπίτι του νωρίς γυρίζει. Δέντρο κουβαλά στο σπίτι, το στολίζει με φωτάκια στην κορφή αστέρι βάζει, καμπανούλες, αγγελάκια. Στην κουζίνα κουραμπιέδες, σαν λευκά βουνά στοιβάζει […]

από κάτω από: Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλο μήνα!


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων