ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2023-2024

Εγγραφές 2023-2024

3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
Διεύθυνση :ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 2 ΤΗΛ. : 2281088661
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2023-2024
-Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2023. Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του/της Διευθυντή/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,
-Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην
ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr. Οι γονείς/κηδεμόνες εισέρχονται με τους κωδικούς taxis και ακολουθούν βήμα βήμα τις οδηγίες . Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Σε περίπτωση δυσκολίας επικοινωνήστε με το σχολείο.
– Εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2023-24, μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2019 (προνήπια).
– Την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το νήπιο-προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους , σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο site της Δ.Π.Ε Κυκλάδων – σχολικές μονάδες- σχολεία ΠΕ Κυκλάδων- Νηπιαγωγεία-Σύρος.
-Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται οι γονείς να προσκομίσουν στο νηπιαγωγείο είναι: 1.Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ), 2.αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας ( Μισθωτήριο κατοικίας, ΔΕΗ κτλ. (Δεν γίνονται αποδεκτοί λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας) 3. Βιβλιάριο εμβολίων, 4. Βεβαιώσεις φοίτησης από αδέρφια που φοιτούν σε ίδια ή συστεγαζόμενα σχολεία.
– Κατά την ολοκλήρωση εγγραφής θα αποσταλεί στους γονείς/κηδεμόνες μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο σχετικά με την πορεία της εγγραφής.

Εκ της Διευθύνσεως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *