ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ-ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

3ο Νηπιαγωγείο Επανομής

τηλ. 2392043085

mail@3nip-epanom.thess.sch.gr

 

 

Οι αιτήσεις εγγραφών στα Δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθούν από 1 ως 20 Μαρτίου 2021.

Συγκεκριμένα, εγγράφονται για το σχολικό έτος 2021 – 22, μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2016 και το 2017.
Την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής υποβάλλουν οι γονείς /κηδεμόνες για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το νήπιο-προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Νηπιαγωγείο στο τηλέφωνο 2392043085.
Τα προνήπια που ήδη φοιτούν στο 3ο Νηπιαγωγείο Επανομής, επανεγγράφονται αυτόματα.
Ακολουθούν τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 3ου Νηπιαγωγείου Επανομής καθώς και η Εγκύγκλιος Εγγραφών από το Υπουργείο Παιδείας.
Παρακαλούμε πριν προβείτε στην αίτηση εγγραφής μελετήστε προσεκτικά τα όρια της σχολικής περιφέρειας προκειμένου να εντοπίσετε την δ/νση κατοικίας σας.

ΕΠΑΝΟΜΗ

ΟΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Σχολική Περιφέρεια 1ου Νηπιαγωγείου Επανομής

Η αστική περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Γρ. Ζέρβα-Ρήγα Φεραίου-Νταβέλα-Δρόμος Αργυρίων-Δημοτική Αγορά-Νέο πνευματικό κέντρο-Πλατεία Πεζόδρομος Κανούλα-Παύλου Μελά.

Σχολική Περιφέρεια 2ου Νηπιαγωγείου Επανομής

Η αστική περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Παύλου Μελά-Πεζόδρομος Κανούλα-Πλατεία-Νέο πνευματικό κέντρο-Δημοτική Αγορά-Δρόμος ΑργυρίωνΣφαγείων-Αγίου Σπυρίδωνος-28ης Οκτωβρίου-Αγίου Αργυρίου.

Σχολική Περιφέρεια 3ου Νηπιαγωγείου Επανομής

Η αστική περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Αγίου Αργυρίου-28ης Οκτωβρίου-Αγίου Σπυρίδωνος-Σφαγείων-Νταβέλα-Ρήγα Φεραίου-Γρ. Ζέρβα. Επίσης, οι περιοχές Παραλίας Επανομής, Πάλιουρας, Ποταμός, Μετόχι, Μάρμαρο και Αλεπότρυπες.

Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι σχολικών ορίων, εγκύκλιος εγγραφών.