Σχέδιο Δράσης σχολείου 2021-2022- Αναβάθμιση προαύλειου χώρου

Σχέδιο Δράσης 3ου Νηπιαγωγείου Άμφισσας 2021-2022 :

«Αναβάθμιση και βελτίωση του προαύλιου χώρου»

Σκοπός του σχεδίου δράσης για την φετινή χρονιά ήταν  η αναβάθμιση και βελτίωση του αύλειου χώρου του σχολείου,  έτσι  ώστε να ενθαρρύνει και να αναπτύξει την μάθηση , να καλλιεργεί τις σχέσεις μαθητών , να είναι ευχάριστος , φιλικός και ακίνδυνος για τα παιδιά και τέλος να χρησιμοποιείται όχι μόνο για ψυχοκίνηση και παιχνίδι αλλά και για ακαδημαϊκές δραστηριότητες από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

Στην αρχή  ο Σύλλογος Διδασκόντων οριστικοποίησε το σχέδιο δράσης και πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου όπου  παρουσιάστηκαν διεξοδικά οι στόχοι. Επίσης πραγματοποιήθηκε επικοινωνία και ενημέρωση με τους αντίστοιχους εμπλεκόμενους υποστηρικτικούς φορείς συγκεκριμένα , Τ. Υ Δ. Δελφών και την Σχολική Επιτροπή Π.Ε. Δ.Δελφών .

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε βοήθεια μέσω προσωπικής εργασίας από μέρους των γονέων για την βελτίωση του αύλειου χώρου και την δημιουργία διαδραστικών παιχνιδιών τα οποία συμβάλλουν  στην κοινωνικοποίηση, συνεργασία  και καλλιέργεια καλών σχέσεων μεταξύ των νηπίων.



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων