Αρχική » Ανακοινώσεις » Ολοκλήρωση Εγγραφών μαθητών/τριών σχολικού έτους 2021 – 2022.

Ολοκλήρωση Εγγραφών μαθητών/τριών σχολικού έτους 2021 – 2022.

* Δείτε την τελευταία εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για Εγγραφές – Μετεγγραφές: Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφών_μετεγγραφών Σεπτεμβρίου 2021

! Ενημέρωση Γονέων – Κηδεμόνων του σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι για να ολοκληρωθεί η εγγραφή του παιδιού σας στην Α’ τάξη θα πρέπει να αποστείλετε ηλεκτρονικά ή να προσκομίσετε στο σχολείο (έχοντας βεβαίωση αρνητικού self – test) τα παρακάτω έγγραφα μέχρι τη Δευτέρα 06/09/2021:

  1. Το Έντυπο ηλεκτρονικής εγγραφής (Το «κατεβάζει» ο κηδεμόνας από το e-eggrafes με τους κωδικούς του taxis και το τυπώνει).
  2. Υπεύθυνες Δηλώσεις ατομικών στοιχείων πρώτου και δεύτερου κηδεμόνα χωριστά. (Κατεβάστε και συμπληρώστε την Υπεύθυνη_Δήλωση )
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή/τριας, το οποίο συμπληρώνεται και σφραγίζεται από τον γιατρό και προσκομίζεται στο σχολείο από τον κηδεμόνα ή τον μαθητή) (Κατεβάστε και συμπληρώστε το Ατομικό_Δελτίο_Υγείας_Μαθητή )
  4. Φωτοτυπία Ταυτότητας μαθητή/-τριας
  5. Δήλωση συναίνεσης δεύτερου κηδεμόνα (Κατεβάστε και συμπληρώστε τη Δήλωση_συναίνεσης_2ου_κηδεμόνα )

Για τις τάξεις Β΄ και Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους γονείς έχουν εκκρεμότητα σχετικά με την εγγραφή του παιδιού σας, ότι θα πρέπει να αποστείλετε ηλεκτρονικά ή να προσκομίσετε στο σχολείο (έχοντας βεβαίωση αρνητικού self – test) τα παρακάτω έγγραφα μέχρι τη Δευτέρα 06/09/2021:

  1. Το Έντυπο ηλεκτρονικής εγγραφής (Το «κατεβάζει» ο κηδεμόνας από το e-eggrafes με τους κωδικούς του taxis και το τυπώνει)
  2. Υπεύθυνες Δηλώσεις ατομικών στοιχείων πρώτου και δεύτερου κηδεμόνα χωριστά.(Κατεβάστε και συμπληρώστε τη Υπεύθυνη_Δήλωση)
  3. Δήλωση Συναίνεσης 2ου κηδεμόνα σε περίπτωση που δεν έχει προσκομισθεί ή αποσταλεί στο σχολείο (Κατεβάστε και συμπληρώστε τη  Δήλωση_συναίνεσης_2ου_κηδεμόνα )

* Τηλέφωνο Επικοινωνίας για εγγραφές: 210 2810832.

* Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος των γονέων και κηδεμόνων επιτρέπεται στο χώρο του σχολείου, μόνον κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (για ραντεβού) και με την υποχρέωση επίδειξης πρόσφατου self test. Λεπτομέρειες Δείτε ΕΔΩ.

 

 

 


Σχολιάστε

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων