Αρχική » Όμιλος Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης

Όμιλος Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης

Τη Δευτέρα 31.10.2022 ο Όμιλος Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης διοργάνωσε στην παλιά σχολική βιβλιοθήκη του σχολείου μας, η οποία μετονομάστηκε σε αίθουσα «ΑΛΚΗ ΖΕΗ», συνάντηση Halloween με ανάγνωση ιστοριών μυστηρίου και τρόμου.
Οι μαθήτριες Παρασκευή Γκαντιά, Ιωάννα-Χαρά Νατσιού, Κασσάνδρα Αφούρα και Άννα Μαρία Γιαννούλη διάβασαν ιστορίες μυστηρίου, ενώ τη βραδιά συνόδευσε μουσική μυστηρίου, επιλεγμένη και εκτελεσμένη από τις μαθήτριες Νάνσυ Σουλιώτη και Κατερίνα Μήλιου. Ο χώρος της βιβλιοθήκης διακοσμήθηκε καταλλήλως με κεριά, σκαλιστές κολοκύθες, ζωγραφιές και χειροτεχνίες από τις παραπάνω μαθήτριες αλλά και τις υπόλοιπες μαθήτριες του Ομίλου: Μαρία Λαθουρά, Θεοδώρα Γεωρμπαλίδου, Μαρία Γκέκα, Κωνσταντίνα Άγκο, Κατερίνα Παυλίδου, Ελισσάβετ Παπαδημητρίου, Ευανθία Γώγου, Μαρία-Άννα Αλεξιάδου, Ιωάννα Δαβάνη, Κωνσταντίνα Άγκο, Θεοδώρα Γρίβα και Ανδρονίκη Κοσμά. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς μοιράστηκαν γλυκίσματα Halloween, ενώ στο τέλος της βραδιάς μοιράστηκαν και διαβάστηκαν από τους θεατές σύντομες ιστορίες τρόμου των λίγων σειρών.
Τη φωτογραφική κάλυψη της συνάντησης ανέλαβαν οι μαθήτριες Μαρία Λαθουρά και Σοφία Δεληγιάννη, ενώ την αφίσα σχεδίασε η μαθήτρια Κατερίνα Μήλιου στο λογισμικό Canva. Ευχαριστούμε όσους και όσες τίμησαν την εκδήλωση και υποσχόμαστε… ανάλογη συνέχεια.

Όνομα συντάκτη

Όνομα: 3ο ΓΕΛ Κοζάνης

Σύντομο βιογραφικό:
Περισσότερες πληροφορίες

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση