Αρχική » Βραβείο σεναρίου στο πλαίσιο του Διαγωνισμού ‘’Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο’’

Βραβείο σεναρίου στο πλαίσιο του Διαγωνισμού ‘’Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο’’

 

Μετά από το 2ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιοηθικής ήρθε σήμερα για το σχολείο μας και το βραβείο σεναρίου στον διαγωνισμό “Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο”.

Οι μαθητές Αναστασία Νάνου, Βασίλης Βασιλειάδης, Ροδούλα Ζιάρα, Διονύσης Κοτζαΐτσης από τη Β΄τάξη με την καθοδήγηση της  υπεύθυνης του ΕΚΦΕ-εκπαιδευτικού ΠΕ04.04  κ.Ελευθερίας Παπαδέλη και της εκπαιδευτικού  ΠΕ04.01 κ. Δήμητρας Κασάπη, για μια ακόμη χρονιά κατάφεραν να  διακριθούν, αυτή τη φορά με το βραβείο Σεναρίου στο Διαγωνισμό ‘’Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα  από το θέατρο’’.

Ο τίτλος του βραβευμένου σεναρίου είναι ‘’Stand-up science – Η επιστήμη αλλιώς’’. Πρόκειται για ένα ’Stand-up science-event  όπου διάφοροι επιστήμονες, ένας από το σήμερα και τρείς από το… υπερπέραν μιλούν για επιστημονικά θέματα με εκλαϊκευμένο τρόπο και αρκετές δόσεις χιούμορ.

Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ότι παρά  τις ιδιαίτερες συνθήκες των τελευταίων μηνών, η αγάπη για τη γνώση δεν περιορίζεται από αποστάσεις και μπορεί να καταστήσει την επιστήμη ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική και σε άλλους. Έτσι, όταν η πρωτοβουλία και η καθοδήγηση  άξιων εκπαιδευτικών  βρίσκει   την αναμενόμενη ανταπόκριση από δημιουργικούς μαθητές το αποτέλεσμα είναι πάντα επιτυχημένο, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Αναστασία, Βασίλη, Ροδούλα και Διονύση, για μια ακόμη φορά μας κάνετε περήφανους. Ευχόμαστε να είστε πάντα υγιείς, τυχεροί, δημιουργικοί και να πετυχαίνετε τα όνειρά σας!

 

 

Όνομα συντάκτη

Όνομα: 3ο ΓΕΛ Κοζάνης

Σύντομο βιογραφικό:
Περισσότερες πληροφορίες

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση