Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ομάδας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

Με αφορμή τις δράσεις που πραγματοποιεί το Σχολείο μας για την εξάλειψη της βίας στα σχολεία, οκτώ  μαθητές και μαθήτριες και τρεις εκπαιδευτικοί του Λυκείου μας που συμμετέχουν στην ομάδα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του προγράμματος της Διεθνούς Αμνηστίας «Εγώ κι Εσύ Μαζί», επισκέφθηκαν τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Πέτρο Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι και συντονιστής του προγράμματος «Εγώ κι Εσύ Μαζί» στα Ιόνια Νησιά.

Τα παιδιά αναφέρθηκαν στις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Σχολείο μας, όπως αντιμετώπιση σχολικού εκφοβισμού, παρουσίαση δραματοποιημένων διαλόγων κακοποιημένων γυναικών, φιλοτέχνηση πανό που αναρτήθηκε στο σχολείο μας και συμμετοχή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για θέματα βίας.
Τα παιδιά προσέφεραν στον κ. Αγγελόπουλο αφίσα και σελιδοδείκτες με συνθήματα κατά της βίας που δημιούργησαν στο χώρο του Λυκείου μας.
Ο κ. Αγγελόπουλος επαίνεσε την προσπάθεια παιδιών και εκπαιδευτικών, συζήτησε με τα παιδιά  και ευχήθηκε να συνεχιστούν παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον.
DSC 0212 ΑντίγραφοDSC 0208 ΑντίγραφοDSC 0203 ΑντίγραφοDSC 0200 ΑντίγραφοDSC 0196 Αντίγραφο