Έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων

Ενημερώνουμε τους μαθητές και κηδεμόνες των μαθητών ότι από Δευτέρα 30/3/2020 ξεκινούν διαδικτυακά μαθήματα  Ασύγχρονης και Σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

1) Σην Ασύγχρονη, οι μαθητές θα αναζητήσουν και θα εγγραφούν στο τμήμα τους Α1, Α2 κλπ στο e-class του σχολείου https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=300

ή

https://auth.e-me.edu.gr/?eme=https://e-me.edu.gr/&cause=no-token&eat=2c49f3299d1d6347ddd9f512594bec82

Εκεί, αφού βρουν το μάθημά τους και γραφτούν σε αυτό, με τους κωδικούς τους του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου μπορούν να κατεβάσουν από την επιλογή “έγγραφα” αρχεία (ασκήσεις, επαναλήψεις κλπ) που έχουν ανεβάσει οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.

2) Η Σύγχρονη, θα γίνεται σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμα που θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του σχολείου. Κάθε εκπαιδευτικός έχει μία “αίθουσα διδασκαλίας” στην πλατφόρμα Webex. Κάθε μαθητής/-τρια μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα διαδικτυακά, αφού  συνδεθεί σε αυτήν την πλατφόρμα από τον υπολογιστή του, το τάμπλετ ή το κινητό του τηλέφωνο. Την πρώτη φορά πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή Webex, ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του, μόλις δοκιμάσει να συνδεθεί με την αίθουσα.

Το ημερήσιο πρόγραμμα είναι εδώ: https://drive.google.com/file/d/1JoBKbU8w5vOqOGZFB2ulnDU4qglST8BK/view?usp=sharing

και οι σύνδεσμοι για τις εικονικές αίθουσες των εκπαιδευτικών εδώ: https://drive.google.com/file/d/1ItWuuGY_H8ZyfAgl1I09rHeShM0UC7Cw/view?usp=sharing