Μαθητές του 3ου Λυκείου στην Πινακοθήκη Κέρκυρας.

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές του τμήματος Α2 του σχολείου μας επισκέφτηκαν την αναδρομική έκθεση «Άγγελος Γιαλλινάς – Με φως και χρώμα κερκυραϊκό» με συνοδούς τους φιλολόγους Φωτεινή Χονδρογιάννη και Ιωάννη Φορτώση. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να δουν έργα του Κερκυραίου ζωγράφου από την πόλη, την ύπαιθρο, τους κήπους, τα τοπία και τις εκκλησίες της Κέρκυρας, μέχρι τα αρχαιολογικά μνημεία και τις χώρες που ο καλλιτέχνης επισκέφθηκε. Η ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από την επιμελήτρια της έκθεσης κ. Μαρίνα Παπασωτηρίου και επιμελήτρια του παραρτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης στην Κέρκυρα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της έκθεσης που σύστησαν τον Άγγελο Γιαλλινά στη μαθητική κοινότητα του σχολείου μας και αποτέλεσαν το έναυσμα, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του νησιού μας να μυηθούν στη ζωγραφική και τις τέχνες γενικότερα.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.