Συνάντηση του προγράμματος ersamus + HIMIS στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + με τίτλο «Ερμηνεία της πολιτιστικής κληρονομιάς για την ενσωμάτωση μεταναστών στο σχολείο», που συμμετέχει το σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα η τρίτη συντονιστική συνάντηση των εταίρων. Είχε προηγηθεί τον Σεπτέμβρη η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών τεσσάρων ευρωπαϊκών σχολείων, του δικού μας, της Ιταλίας – που είναι το συντονιστικό – της Γερμανίας και της Πολωνίας. Την ευθύνη της επιμόρφωσης είχαν το Πανεπιστήμιο του Freiburg, ένας ιταλικός εκπαιδευτικός οργανισμός από τη Ρώμη και οι εξειδικευμένοι σε θέματα προώθησης πολιτιστικής κληρονομιάς, εκπρόσωποι του Red Kite.  Η τρίτη διεθνική συνάντηση του προγράμματος, που φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας, ήταν αφιερωμένη σε διαχειριστικά θέματα και στην παρακολούθηση της προόδου των εργασιών των σχολείων. Συνεχίζουμε με πολύ μεράκι τη βιωματική προσέγγιση της τοπικής ιστορίας!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.