Η ομάδα Erasmus + του σχολείου μας πήγε Πανεπιστήμιο…

Η ομάδα Erasmus + του σχολείου μας, με 6 μαθήτριες και 4 εκπαιδευτικούς ετοιμάζεται για το ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στην Ιταλία. Στις αποσκευές της θα έχει ένα βίντεο μικρού μήκους με σενάριο εμπνευσμένο από το θέμα του προγράμματός μας «Μετανάστευση, Ρατσισμός, Άρση στερεοτύπων». Γι’ αυτό στις 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα «Τεχνών, Ήχου και Εικόνας»  και η καθηγήτρια κ. Τάνια Τσιρίδου μας έκανε μια σύντομη, αλλά πολύ κατατοπιστική εισαγωγή στον κόσμο του βίντεο. Μας μίλησε διεξοδικά για τα στάδια παραγωγής μιας ταινίας μικρού μήκους και μας έδωσε πρακτικές συμβουλές, ώστε να δημιουργήσουμε εξαρχής το δικό μας βίντεο. Την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άμεση ανταπόκρισή της και για την αμεσότητα στην επικοινωνία της με τα παιδιά, ένα χαρακτηριστικό που διακρίνει τον αληθινό δάσκαλο οποιασδήποτε βαθμίδας!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.