Συνάντηση 21ης Ιουνίου 2016 προγράμματος erasmus+

Οι διακοπές για τα παιδιά μας ξεκίνησαν, αλλά εμείς , ως ομάδα Erasmus +, συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας. Και η συγκυρία είναι τέτοια, που έχουμε πολλά και να πούμε και να κάνουμε. Γι’ αυτό η συνάντησή μας ξεκίνησε με σύντομο υλικό ευαισθητοποίησης και την υπενθύμιση ότι όχι μόνο το θέμα της μετανάστευσης αλλά δυστυχώς και το προσφυγικό ζήτημα εξακολουθεί να είναι μείζονος σημασίας. Επιπλέον, στόχος μας ήταν να χωριστούμε εκ νέου σε ομάδες για ανάθεση εργασιών. Συγκεκριμένα κάποια παιδιά ανέλαβαν τη μετάφραση υλικού στα αγγλικά για ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας, ενώ κάποια άλλα ανέλαβαν την προετοιμασία και οργάνωση του απαραίτητου για τις επόμενες κινητικότητες υλικού.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.