15η συνάντηση ομάδας erasmus +

Το Σάββατο 7 Μαΐου η ομάδα erasmus + του σχολείου μας συναντήθηκε ξανά για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της κινητικότητας στην Ισπανία. Τα παιδιά μας με πολύ ενθουσιασμό αλλά και αγωνία για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία, μοίρασαν τους ρόλους και έκαναν την πρώτη πρόβα του θεατρικού παιχνιδιού, που τα ίδια εμπνεύστηκαν, συνέθεσαν και σκηνοθέτησαν, με τη διακριτική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους. Πειραματίστηκαν με τη μουσική, την κίνηση των προσώπων, την αλλαγή ρόλων κ.α. Οι δυσκολίες ήταν αρκετές, όχι μικρότερη όμως και η πρόκληση! Παράλληλα, τα παιδιά προετοιμάζονται για τη διδασκαλία του παιχνιδιού τους στην ολομέλεια των μαθητών στην Ισπανία, αφού εκεί όλοι μαζί θα ξαναπαίξουν το παιχνίδι της Ελλάδας  επεμβαίνοντας όμως δυναμικά στην εξέλιξή του. Συνεχίζουμε!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.