13η και 14η συνάντηση ομάδας erasmus +

Τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη 25 και 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν η 13η και 14η συνάντηση της ομάδας erasmus +  με σκοπό την προετοιμασία της κινητικότητας της Ισπανίας, που πρόκειται να γίνει το Μάιο. Συγκεκριμένα τα παιδιά μας συνέχισαν τη συζήτηση  και αντάλλαξαν εκ νέου ιδέες για τη δημιουργία ενός διαδραστικού θεατρικού παιχνιδιού, που θα παρουσιάσουν στην Ισπανία με θέμα τη «μετανάστευση», το «ρατσισμό» και την «άρση στερεοτύπων». Στη δεύτερη αυτή διακρατική συνάντηση του προγράμματος κάθε σχολείο θα συμμετέχει με ένα θεατρικό παιχνίδι που θα είναι κατά κάποιο τρόπο ανοιχτό στο κοινό, αφού όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές θα παίξουν όλα τα παιχνίδια των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, δίνοντας όμως την εξέλιξη ή το τέλος που αυτά προκρίνουν. Στη διάρκεια των δύο αυτών συναντήσεων τα παιδιά μας στο πλαίσιο της δημιουργικής γραφής συνέθεσαν και μετέφρασαν στα αγγλικά το σενάριο του παιχνιδιού, σκηνοθέτησαν και επέλεξαν τη μουσική και τον τρόπο φωτισμού. Όλα είναι έτοιμα για το μοίρασμα ρόλων και τις πρόβες.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.