Ημερίδες στην Κέρκυρα στις 6 και 7 Δεκεμβρίου με τίτλο: Προστασία του Παιδιού από τη Βία και την Εκμετάλλευση-Πρόληψη Παιδικής Κακοποίησης »

Το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών, οι «Τρεις Ιεράρχες», στο πλαίσια των επιμορφωτικών του δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, προγραμματίζει εκδηλώσεις στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2012 με θέμα: «Προστασία του Παιδιού από τη Βία και την Εκμετάλλευση-Πρόληψη Παιδικής Κακοποίησης». Για το σκοπό αυτό έχει προσκαλέσει  το Συνήγορο του Παιδιού, υπηρεσία με αρμοδιότητες ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και  εκπαίδευσης ενηλίκων και ανηλίκων για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

1. Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012,  στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας, από τις  18:00 μ.μ. έως  τις 20:00 μ.μ.  εκδήλωση για γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο, την

Παρασκευή 7-12-2012 , στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας,  από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ., για Διευθυντές/ Υποδιευθυντές, και έναν εκπαιδευτικό  από κάθε Σχολική Μονάδα, που θα επιλέξει ο Σύλλογος Διδασκόντων .Επίσημος Προσκεκλημένος εισηγητής θα είναι ο Συνήγορος του Παιδιού κ. Γιώργος Μόσχος.