Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της Γ’ τάξης του σχολείου μας,

Το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων μας απέστειλλε την εγκύκλιο με ΑΔΑ: Ω1ΟΔ46ΜΤΛΗ-ΟΨΦ, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ως προθεσμία υποβολής της ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2021 καθώς επίσης και της ΑΙΤΗΣΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ με τη διαδικασία εισαγωγής του Ν. 4559/2018 , το διάστημα      25-30/11/2020. Η υποβολή των ανωτέρω πρέπει να γίνει μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στον κάτωθι λογαριασμό του σχολείου μας:

mail@3lyk-ioann.ioa.sch.gr

Ως θέμα στο μήνυμά σας πρέπει να αναγράφεται κάτι σαν αυτό:

“Α-Δ Επώνυμο – Όνομα μαθητή/τριας”

Σημειώνεται ότι η Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ για υποβολή υποβάλλεται ΜΟΝΟ από τους μαθητές που ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής.

Ακολουθούν όλα τα σχετικά αρχεία που πρέπει να “κατεβάσετε” και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, τα οποία αφού τα συμπληρώσετε πολύ προσεκτικά (διαβάζοντας οπωσδήποτε τις σχετικές οδηγίες), θα τα αποστείλετε στον προαναφερθέν λογαριασμό e-mail του σχολείου μας. Σας επισημαίνουμε δε ιδιαιτέρως πως πρέπει να συμπληρωθούν από εσάς μόνο τα γκρι κουτάκια της Αίτησης-Δήλωσης και τίποτε άλλο. Τέλος να σημειωθεί πως από τα 5 αρχεία που ακολουθούν, εσείς αποστέλλετε μόνο ότι έχει στον τίτλο του “Α-Δ”. Τα άλλα 3 αρχεία είναι οδηγίες και διευκρινήσεις.

Α-Δ_ΓΕΛ_1_σελίδα_για_υποβολή.doc

Α-Δ_ΜΟΥΣΙΚΑ_ΓΕΛ_για_υποβολή.doc

ΑΡΧΕΙΟ_ΜΟΥΣΙΚΑ_ΟΡΓΑΝΑ_ΓΕΛ__ΕΠΑΛ.doc

ΑΡΧΕΙΟ_ΟΔΗΓΙΕΣ_ΓΕΛ.doc

ΠΙΝΑΚΑΣ_ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΓΕΛ_2021.docx

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων