Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί μαθητές/κηδεμόνες,

Όπως γνωρίζετε, λόγω της αδυναμίας πραγματοποίησης εκπαιδευτικού έργου με φυσική παρουσία στο σχολείο μας, καλούμαστε από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να ξεκινήσουμε σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της γνωστής (από την περασμένη σχολική χρονιά ) πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης Cisco Webex.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί αφορά όλη την τρέχουσα εβδομάδα, όπως θα παρατηρήσετε, αλλά εσείς πρέπει να εστιάσετε στην αυριανή ημέρα (Παρασκευή, 02-10-2020) ανά τμήμα του σχολείου μας. Οι μαθητές/τριες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι με βάση αυτό το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και διαλειμμάτων, να επιλέγουν από τον πίνακα που σας έχει αποσταλεί το σύνδεσμο του/της εκπαιδευτικού με τον οποίο έχουν τη συγκεκριμένη ώρα μάθημα. Για την επόμενη εβδομάδα (εφόσον οι συνθήκες δεν αλλάξουν) θα σας σταλεί νέο σχετικό πρόγραμμα μαθημάτων.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή του μαθητή/τριας στο εξ αποστάσεως μάθημα διέπεται από τους ίδιους κανόνες όπως και με τη φυσική παρουσία, που σημαίνει πως ο/η εκπαιδευτικός θα παίρνει παρουσίες και οι τυχόν απουσίες μαθητών θα προσμετρώνται κανονικά όπως θα γινόταν και στο σχολείο.

Ακολουθούν τα προγράμματα μαθημάτων και διαλειμμάτων:



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

3 σχόλια προς “Προγράμματα μαθημάτων/διαλειμμάτων για σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση”

  1. Ο/Η Νικόδημος Περικλής λέει:

    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΆ ΦΊΛΤΑΤΟΙ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων