Το 3ο ΓΕΛ Φλώρινας στα 30 σχολεία από την Ευρώπη που επιλέχθηκαν για την παρουσίαση των δράσεών τους στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Teachers for Europe”

viber_image_2021-02-19_16-29-19

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το 3ο ΓΕΛ Φλώρινας συμμετείχε με την εκπαιδευτικό του κοινωνιολόγο Άννα Μπαφίτη, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στο διεθνές διαδικτυακό συνέδριο Winter School του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου. Εκεί η εκπαιδευτικός παρουσίασε μέρος του πρότζεκτ “T4E – Η ρητορική μίσους και οι αξίες της Ευρώπης” που υλοποιεί στο 3ο Λύκειο Φλώρινας, με το Τμήμα Β2.

Το γεγονός ότι το πρόγραμμα επιλέχθηκε ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό συμμετοχών για να ενταχθεί στα 30 που τελικώς παρουσιάστηκαν, μας πρόσφερε ικανοποίηση, αφού επρόκειτο για μία σημαντική αναγνώριση της δράσης που αναπτύσσεται στο σχολείο μας. Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η χαρά και η υπερηφάνειά μας για την ευαισθησία και την ενεργητικότητα των μαθητών/τριών του σχολείου μας, ακόμα και εν μέσω πανδημίας, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το 3ο ΓΕΛ συγχαίρει τη συντονίστρια εκπαιδευτικό και τα παιδιά για τη δράση τους, που προωθεί τις δημοκρατικές αξίες της Ευρώπης.

Ο Διευθυντής, Ευάγγελος Καπαρός

Αφήστε μια απάντηση