ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ 5ήμερης εκπ/κής εκδρομής του 3ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ

Σήμερα 18-01-23 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στο Γραφείο του Δντή του 3ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου και ύστερα από πρόσκλησή του συγκεντρώθηκαν οι παρακάτω με σκοπό την επιλογή πρακτορείου που θα αναλάβει την 5ήμερη εκπ/κή εκδρομή της Γ΄ Τάξης που θα πραγματοποιηθεί από 20-02-23 έως και 24-02-23 στην Θεσσαλονίκη.

  1. Τσούλιας Κωνσταντίνος κλ.ΠΕ04.01 Διευθυντής του 3ΟΥ ΓΕΛ Χαϊδαρίου Πρόεδρος της επιτροπής.
  2. Τσούνη Γεωργία κλ.ΠΕ03 , Συνοδός της εκδρομής.
  3. Φιλίππου Μιχαήλ εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου.
  4. Οι εκπρόσωποι του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος και Σοφιανού  Αυγουστίνα.

Ο Διευθυντής ενημέρωσε την επιτροπή για την ισχύουσα νομοθεσία                                (Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-2-2020) που αφορά στη διαδικασία επιλογής του πρακτορείου και κατέθεσε προς αποσφράγιση και μελέτη σφραγισμένες προσφορές από τα πρακτορεία:

  1. OUR TRAVEL
  2. SMILE ACADIMOS
  3. HAPPY DAYS TRAVEL
  4. ZORPIDIS TRAVEL SERVICES
  5. MAZI TRAVEL & EVENTS
  6. TRAVELMOOD
  7. CONNECTION TRAVEL

Η παραπάνω επιτροπή αφού μελέτησε διεξοδικά τις προσφορές των πρακτορείων και αφού έλαβε υπόψη της την ασφάλεια, το συμφέρον των μαθητών του σχολείου και την αξιοπιστία των πρακτορείων  αποφάσισε ομόφωνα  να αναθέσει τη διενέργεια της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ Τάξης του 3ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου στο πρακτορείο CONNECTION TRAVEL που προσφέρει:

  • Διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο το «ΟΝΟΜΑ» με πρωινό και δείπνο σε μπουφέ του ξενοδοχείου.
  • Η οδική μεταφορά από το χώρο του Σχολείου προς Θεσσαλονίκη όμοιο ως  προς την επιστροφή.
  • Όλες οι απαραίτητες οδικές μετακινήσεις θα γίνουν (με πολυτελή και ασφαλή  λεωφορείο  με εφεδρικούς οδηγούς,  το οποίο θα πληροί  όλες τις προδιαγραφές του ΚΟΚ για τη μεταφορά μαθητών) εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί με την επιτροπή του σχολείου. Καθώς και θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για τη μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφάλειας, έμπειροι οδηγοί κλπ.). Το προσωπικό (οδηγοί – συνοδοί) εκτός από όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο δικαιολογητικά, η συμπεριφορά τους απέναντι στα παιδιά και στους συνοδούς καθηγητές θα είναι άψογη, όπως αρμόζει σε σχολείο όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στο πούλμαν.
  • Τέσσερεις (4) διανυκτερεύσεις  σε   δίκλινα τρίκλινα χωρίς ράντζα   κατά βάση δωμάτια για τους μαθητές και (4) μονόκλινα για τους καθηγητές  σε ένα κατάλυμα όλοι οι συμμετέχοντες.
  • Δωρεάν συμμετοχή των (4) συνοδών καθηγητών.
  • Ο φόρος διαμονής πληρώνεται απευθείας στα αντίστοιχα ξενοδοχεία
  • Επίσκεψη και ξενάγηση όπου  σύμφωνα με το πρόγραμμα του  σχολείου.
  • Επιστροφή των χρημάτων σε μαθητή που για αποδεδειγμένους λόγους ανωτέρας βίας ή αιφνίδιας ασθένειας (βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο) ματαιώσει τη συμμετοχή του (έως 8 ημέρες πριν από την αναχώρηση).
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης, ταξιδιωτική ασφάλιση και ατομικές ασφαλιστικές καλύψεις  μαθητών καθηγητών   (ασφάλεια ζωής, έξοδα επαναπατρισμού, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.τ.λ.) η οποία καλύπτει τους εκδρομείς καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους με επείγουσα αερομεταφορά  και με παρουσία ιατρού, αν χρειαστεί, με Αριθμός Συμβολαίου Νo 115724 Ευρωπαϊκή Πίστη.

 

Η τιμή ανά συμμετέχοντα μαθητή για πενθήμερη εκδρομή ορίζεται σε 261 ευρώ, για συμμετοχή 71 μαθητών.

Η απόφαση αυτή θα δημοσιευτεί την Πέμπτη 19/01/23 στην ιστοσελίδα του 3ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου. Δίνεται προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών για την υποβολή τυχόν ενστάσεων, οι οποίες υποβάλλονται ταχυδρομικώς προς τη Διεύθυνση του σχολείου.

Ο Διευθυντής

 

 

Οι Συνοδοί Καθηγητές      Ο Εκπρόσωπος Γονέων       Οι Εκπρόσωποι Μαθητών

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση