«

»

Μαρ 05

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ VIRTUAL RUN

Αγαπητοί γονείς,

η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί στη χώρα μας ως μέρα κατά της σχολικής βίας. Στα πλαίσια αυτά το σχολείο μας, πέραν άλλων σχετικών δράσεων που έχει σχεδιάσει,  συμμετέχει στον Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου που διοργανώνει Ο Σύνδεσμος Πρόληψης ¨Αρηξις» που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας. Ως ένα βήμα αποκλεισμού της βίας στις διαπροσωπικές σχέσεις και  υιοθέτησης του σεβασμού προς τον άλλον καλούμε και εσάς και τα παιδιά σας/ μαθητές μας να π΄΄αρουμε μέρος σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Σχετικές πληροφορίες και απαραίτητα στοιχεία βρίσκονται αναρτημένα στο site του σχολείου.

Σας ευχαριστούμε!

 

Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου – Virtual Run

«Τρέχουμε ή Περπατάμε για έναν κοινό σκοπό:

ΝΑΙ στο Σεβασμό – ΟΧΙ στον Εκφοβισμό»

 

Διαδικασία και όροι συμμετοχής

 

Στον κοινωνικό αγώνα δρόμου-virtual run, μπορεί κάποιος να τρέξει ή να περπατήσει την απόσταση των 5χλμ, 2χλμ ή 1χλμ, που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του, σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, μόνος ή μαζί με φίλους (τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του COVID 19), οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας  (6-28 Μαρτίου 2021). Επίσης, μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει τη συγκεκριμένη απόσταση περισσότερες της μιας φοράς.

Ο αγώνας  απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, που θέλουν να μεταδώσουν το κοινωνικό μήνυμα.

Η περίοδος των εγγραφών θα ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίου και θα διαρκεί καθόλη τη διεξαγωγή του αγώνα.

Για να συμμετέχετε στον κοινωνικό αγώνα δρόμου:

Βήμα 1: Για την εγγραφή σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α. Υποβάλλετε την εγγραφή σας στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (https://agiavarvara.gr), στο facebook του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (facebook: Δήμος Αγίας Βαρβάρας) και στο ιστολόγιο του Κέντρου Πρόληψης «Άρηξις»: (http://kentroprolipsisarixis.blogspot.com)

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/J1mC9eRc6jpt84Bz5

Β. Επικοινωνείτε τηλεφωνικά  αναφέροντας όνομα, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας, τόπο διαμονής και απόσταση που επιθυμείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε στη γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης «Άρηξις» (210 5313243).

Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας, θα παραλάβετε το αναγνωριστικό σήμα σας για τον αγώνα, από το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού SARS-COV-2 (ισχύει μόνο για δημότες Αγίας Βαρβάρας). Για όλους τους υπόλοιπους θα σταλεί ηλεκτρονικά μέσω e-mail, προκειμένου να το εκτυπώσετε και να το έχετε μαζί σας την ημέρα που θα τρέξετε ή θα περπατήσετε. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να αποτυπώσετε το δικό σας μήνυμα για τη συγκεκριμένη ημέρα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του αναγνωριστικού σήματος.

Βήμα 2: Την ημέρα που θα επιλέξετε να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε δηλώσει (οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού διαστήματος που διαρκεί ο αγώνας, 6-28 Μαρτίου) βγάλτε μια φωτογραφία το αναγνωριστικό σήμα συμμετοχής σας με το μήνυμά σας για τη συγκεκριμένη ημέρα και για όσους έχουν τη δυνατότητα και το επιθυμούν αποτυπώστε με στιγμιότυπο (screenshot) το αποτέλεσμα και την απόσταση που έχετε καταγράψει στο smartphone ή smartwatch σας.

Βήμα 3: Στείλτε τη φωτογραφία ή και το στιγμιότυπο (screenshot) στο e-mail:

runvirtual21@gmail.com

 

Βήμα 4: Δείτε τις φωτογραφίες με τα μηνύματα όλων  των συμμετεχόντων στο facebook του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του Κέντρου Πρόληψης «Άρηξις».

 

Βήμα 5: Αφού ολοκληρώσετε τον αγώνα θα σας αποσταλεί στο e-mail σας έπαινος συμμετοχής και φόρμα εντυπώσεων, την οποία θα επιθυμούσαμε να συμπληρώσετε και να μας την αποστείλετε.

 

H συμμετοχή στον Κοινωνικό Αγώνα είναι δωρεάν.

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων