Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Λίγα λόγια από τον Διευθυντή του σχολείου

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, ως νέος διευθυντής του 3ου Λυκείου Χαϊδαρίου, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι το σχολείο μας φιλοδοξεί να βρίσκεται στην πρωτοπορία των προσφερόμενων υπηρεσιών προς εσάς. Πιστεύουμε στις προκλήσεις και προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίσουμε την προσφορά μας γιατί ως εκπαιδευτικοί γνωρίζουμε ίσως καλύτερα από όλους την αξία της παιδείας.

Στόχος μας είναι να δώσουμε στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου μας όλα τα χρήσιμα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα αλλά ακόμη πιο σημαντικό τα ερεθίσματα εκείνα που οδηγούν στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας και στην κριτική σκέψη. Για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, είναι απαραίτητη η συνεργασία ολόκληρης της μαθητικής κοινότητας και η υπευθυνότητα των μελών της. Επίσης στο πλαίσιο αυτό αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται για να γίνουμε καλύτεροι και το νέο, διαδραστικό ιστολόγιο του σχολείου είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση και την εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εποχή που βιώνουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά ως σχολείο, τώρα, ακόμα πιο δυναμικά θα βρισκόμαστε στο πλάι των μαθητών μας. Σας εύχομαι έμπνευση και δημιουργικότητα και είμαι στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε ζήτημα υπάγεται στις αρμοδιότητες του σχολείου.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Δήλωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Λυκείου Χαϊδαρίου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση