Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2015

Το σχολείο μας κάθε χρόνο συμμετέχει ως Πρεσβευτής στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου. Έτσι και φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2015, πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις από τους μαθητές του σχολείου μας.

Αρχικά προβλήθηκαν κάποια βίντεο και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων και το είδος των πληροφοριών που αναρτούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι μαθητές αναφέρθηκαν και σε περιπτώσεις από την προσωπική τους εμπειρία και επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις απαραίτητες προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνουν κατά την πλοήγησή τους στο Διαδίκτυο, διαπιστώνοντας ότι οφείλουν να ενημερώνονται συνεχώς για να προστατεύουν ντον εαυτό τους.

Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού μια ομάδα μαθητών μας, αποτελούμενη από τους Δουμπρή Δήμητρα, Ιωαννίδου Κική, Παπχιάνο Γεώργιο και Πιπερίδη Σταύρο συμμετείχαν μαζί με άλλα σχολεία, στη Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Παύλου Μελά, την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 για τη Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2015/02/25/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1/

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση