Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο γυμνάσιό μας

Τη Δευτέρα 17/12 πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο σχολείο μας στο χώρο της σχολικής βιβλιοθήκης. Τη διοργάνωση φέτος είχαν αναλάβει αποκλειστικά οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄τάξης με την επίβλεψη των καθηγητριών κ. Κουνταξή Σοφίας και κ. Αναστασιάδου Ιωάννας.

Τα παιδιά από μέρες είχαν ενημερώσει καθηγητές και μαθητές με αφίσες που τοποθέτησαν σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας. Κατασκευές, χειροτεχνίες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες και πίνακες ζωγραφικής, όλα καμωμένα με μεράκι, γλαστράκια με χριστουγεννιάτικη διάθεση, και ένας πάγκος με γλυκά αποτέλεσαν τον κατάλογο με τα προϊόντα που διατέθηκαν για πώληση με ένα και μοναδικό σκοπό: τη συμπαράσταση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Συγχαρητήρια στα πρωτάκια μας για τη δημιουργικότητά τους και την υπευθυνότητα που επέδειξαν στη διοργάνωση αυτής της όμορφης εκδήλωσης!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

 


Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2018/12/20/%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b6%ce%ac%cf%81%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83/

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση