1ου Περιβαλλοντικό Συνέδρίο Δήμου Παύλου Μελά

«Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία – Ενεργός Πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά» ήταν ο τίτλος του 1ου Περιβαλλοντικού Συνεδρίου που διοργάνωσε ο Δήμος Παύλου Μελά την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό εργαστήρι, όπου μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φορείς επιβεβαίωσαν ότι μέσα από τη διαρκή αλληλεπίδρασή τους, τις κοινές τους δράσεις και κυρίως την αυτενέργεια των μαθητών, προάγεται η αειφορία και διαμορφώνεται η συνείδηση του ενεργού πολίτη.

Στο Περιβαλλοντικό Δίκτυο συμμετέχουν μεταξύ άλλων  το 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσίαση που έκαναν οι μαθητές του σχολείου μας και αφορούσε τις δράσεις που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια και φορούν την συλλογή καπακιών καθώς και την ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή συλλέγοντας πλαστικά μπουκάλια, χαρτί και κουτάκια από αλουμίνιο.

Πατήστε ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση μας. 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2018/11/09/1%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%af%ce%bf-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%8d/

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση