«

»

Μαρ 08

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Επίσκεψη σε βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης και στο δάσος του Σέιχ Σου

Τρίτη 7 Μαρτίου. Στις 8:30 το πρωΐ, 30 μαθητές της Γ΄Γυμνασίου με 3 συνοδούς καθηγητές ξεκινούν από το σχολείο για να πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης και στο δάσος του Σέιχ – Σου. Σκοπός τους είναι να μαζέψουν υλικό για 2 ευρωπαϊκά προγράμματα eTwinning που υλοποιούνται στο σχολείο: το ένα σχετικά με έναν τουριστικό οδηγό της περιοχής μας και το άλλο σχετικά με οικοσυστήματα της περιοχής μας. Στην παρέα τους έχουν την κα Δέσποινα Μιχελάκη, υπεύθυνη περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης που τους ενημερώνει για τα βυζαντινά τείχη της πόλης και τον κο Γιώργο Θεοδωρίδη, εκπρόσωπο της περιβαλλοντικής οργάνωσης Καλλιστώ και ξεναγό τους στο δάσος.

Οι μαθητές είδαν, άκουσαν, μύρισαν και γέμισαν με όμορφες εικόνες και πληροφορίες από τα μνημεία-στολίδια της πόλης μας και της φύσης που την περιβάλλει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/3gympoli/2017/03/08/%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%b2%cf%85%ce%b6%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%83/

Αφήστε μια απάντηση

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων