Τοποθέτηση αίθουσας Προκάτ στο σχολείο μας

Τοποθετήθηκε η νέα αίθουσα προκάτ στο σχολείο μας, μετά από πολλές καθυστερήσεις. Η τελευταία καθυστέρηση έγινε,  για να τοποθετηθεί Σάββατο εκτός ωρών  λειτουργίας του σχολείου.

Ουσιαστικά έλυσε μόνο το πρόβλημα της αίθουσας Πληροφορικής που ήταν στο υπόγειο χωρίς επαρκή αερισμό και χρησιμοποιούνταν μάλιστα από όλους τους μαθητές.

Δευτέρα το κίμπο θα απολυμανθεί, θα καθαριστεί , θα τοποθετηθούν θρανία και πίνακας και από Τρίτη θα πάει το τμήμα Α2. Σύντομα θα εξοπλιστεί και με ΗΥ και προτζέκτορα. Θα εξεταστεί και η εκ περιτροπής χρησιμοποίηση και από άλλα τμήματα.

Η αίθουσα κίμπο θα θερμαίνεται από δύο κλιματιστικά , επίσης  θα τοποθετηθεί και το μηχάνημα καθαρισμού του αέρα που μας έχει χορηγήσει η Σχολική Επιτροπή του Δήμου.

Η τοποθέτηση του κίμπο μειώνει τον  αύλειο χώρο που ήταν μικρός για τον αριθμό των μαθητών ακόμα και τώρα που στα διαλείμματα βγαίνουν τα μισά παιδιά.

Στο γήπεδο μπάσκετ θα χρησιμοποιούμε μόνο την μία μπασκέτα.

Η αίθουσα του Α2 θα γίνει εργαστήριο Πληροφορικής.

Οι αίθουσες του Γ3 και Γ4 είναι μικρής χωρητικότητας, όμως θεωρούμε ότι αερίζονται επαρκώς και είναι οριακές οι συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής.  Ο μικρός αριθμός μαθητών,  αυτών των αιθουσών δεν επιτρέπει την  εκ περιτροπής χρησιμοποίηση από άλλα τμήματα.

Έχουν γίνει αλλαγές στις αίθουσες των μαθητών, τμήματα με τους περισσότερους μαθητές πήγαν σε μεγαλύτερες αίθουσες.

Τα κτηριακά προβλήματα παραμένουν πολλά  και χρόνια όπως: έλλειψη εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών και άλλων αιθουσών , τεχνολογίας , μουσικής , βιβλιοθήκης, αίθουσας εκδηλώσεων.

Η υποστήριξη του Δήμου μέσω της σχολικής Επιτροπής είναι σημαντική και άμεση σε κάθε αίτημα που τους έχω καταθέσει, από το νέο έτος, μέσα στα όρια των δυνατοτήτων.

Η μόνη λύση είναι η νέα σχολική μονάδα  12-θέσιο που έχει δρομολογηθεί μέσω ΣΔΙΤ. πατήστε εδώ για την ανακοίνωση για το νεο σχολείο

Σας Ευχαριστώ πολύ

Ο Δ/ΝΤΗΣ

Νικόλαος Γ. Νταμπαλής

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων