Συλλογή τροφίμων για τον Ναό του Αγίου Αθανασίου

3ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αγαπητοί μας γονείς,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και συμπαράστασή σας σε κάθε δράση του σχολείου μας! Γνωρίζουμε ότι είστε άνθρωποι με ευαισθησίες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας, κι ότι άλλοι από το περίσσευμα και άλλοι από το υστέρημά σας, θα βάλετε ένα λιθαράκι να απαλύνουμε όλοι μαζί για μια ακόμα φορά τον πόνο του διπλανού μας!

Η προσπάθειά μας, όπως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο, είναι να ενισχύσουμε την Τράπεζα Τροφίμων της ενορίας μας, του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, με τρόφιμα μακράς διαρκείας, λάδι, είδη προσωπικής υγιεινής και οικιακής χρήσης. Περίπου 200 συνάνθρωποί μας, που συντηρούνται από την ενορία μας, θα γίνουν δέκτες  και της δικής σας αγάπης!

Από τη Δευτέρα 22/04 μέχρι και την Πέμπτη 25/04  θα συγκεντρώνουμε τα είδη που θα μας φέρετε, έτσι ώστε την Παρασκευή 26/04 να τα παραδώσουμε στον εφημέριο του Ι.Ν.Αγίου Αθανασίου, π. Νεκτάριο Λαγουδάκη και στις υπεύθυνες κυρίες της Τράπεζας Τροφίμων, οι οποίες με πολλή αγάπη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σ’ αυτό το σπουδαίο και θεάρεστο έργο.

Ας ανοίξουμε λοιπόν την αγκαλιά μας στο συνάνθρωπό μας! Ας αφήσουμε το Εγώ να συναντήσει το Εμείς στο πρόσωπο του άλλου! Με υγεία να ξεπεράσουμε την προσωπική μας Σταύρωση, για να οδηγηθούμε και να ζήσουμε πραγματικά την Ανάσταση!

Σας ευχόμαστε Καλή Μεγάλη Τεσσαρακοστή και Καλή Ανάσταση!!!

ο Διευθυντής Οι Καθηγήτριες
Δημήτριος Δεληγιάννης Χρύσα Γερασίμου
Τάνια Παπαδοπούλου
Αρίστη Χατζηιορδάνου
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων