Διεξαγωγή Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα παρκέ λόγω της πανδημίας  φέτος  επιστρέψαμε στις αθλοπαιδίες για το “Ευ Αγωνίζεσθαι”!

Οι σχολικοί αθλητικοί αγώνες είναι ένα  υπέροχο θέαμα και μία διοργάνωση που μας είχε λείψει πολύ.

7

Ο γυμναστής του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου κ. Σούμπασης Νικόλαος συνόδευσε τις μαθήτριες της ομάδας βόλευ του Γυμνασίου μας στους σχολικούς αγώνες πετοσφαίρισης  όπου είχαμε πολύ καλή εμφάνιση  στον πρώτο μας αγώνα και νίκη στον δεύτερο. Η κερκίδα μας υποστήριζε ένθερμα σε όλες  τις στιγμές.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Όλγα Βασιλειάδου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕ11) και όλους όσους βοήθησαν (Διαιτητές-Γιατρός….) για την οργάνωση και την διεξαγωγή των αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά και τον κ. Σολκίδη Δημήτριο που δίνει πάντα το παρόν στο σχολείο μας και με την πολύτιμη πείρα του ως ομοσπονδιακός προπονητής βόλευ βοήθησε στην προετοιμασία της ομάδας μας.

1 2781036

Οι σχολικοί αγώνες είναι αθλητικές γιορτές που αποτελούν παράδειγμα αγνού, άδολου και υγιούς συναγωνισμού και προάγουν τη χαρά και την αξία της συμμετοχής.

Η αναλλοίωτη αξία του ‘Ευ Αγωνίζεσθαι’, η τήρηση των κανόνων, η ευγενής άμιλλα και ο σεβασμός των συναθλητών, προσφέρουν  μαθήματα στους μαθητές και τις μαθήτριες εκτός της σχολικής τάξης που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους την ζωή!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων