Εξοπλισμός των αιθουσών διδασκαλίας

Η ανταπόκριση των γονέων- κηδεμόνων στο κάλεσμα μας για ακόμη μια φορά ήταν άμεση και βρέθηκαν παραπάνω οθόνες  από όσες χρειαζόμασταν για τις αίθουσες διδασκαλίας.

Επίσης αγοράστηκαν μέσω της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής 8 κάρτες γραφικών  και  ήδη  σήμερα ( Σάββατο) με την βοήθεια του προέδρου του 15 μελούς Αντώνη Κοντόπουλου και του μαθητή μας Νικόλαου Πλακάρη αυτές τοποθετήθηκαν, έγινε η εγκατάστασή τους , κατέβηκε το απαραίτητο λογισμικό και έγινε η ρύθμιση ώστε  να λειτουργούν ταυτόχρονα με τους προτζέκτορες. Στους δύο μαθητές αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που ακόμη μία φορά ήταν στο σχολείο ένα πρωινό του Σαββάτου βοηθώντας για ένα καλύτερο λειτουργικά σχολείο.

Οι παρεμβάσεις αυτές θα συμβάλλουν  στην παροχή  καλύτερης και πιο αποδοτικής  διδασκαλίας. Η χρήση της τεχνολογίας  των υπολογιστών  και του προτζέκτορα  στην εκπαίδευση  και η αξιοποίηση τους στη διάρκεια του μαθήματος τα τελευταία χρόνια έχει πολύ θετικά αποτελέσματα, συμπληρώνει το εκπαιδευτικό έργο, συνεισφέρει στην αύξηση του ενδιαφέροντος των μαθητών και  ενδυναμώνει την αντιληπτική τους ικανότητα.

Σας ευχαριστούμε θερμά!  

.jpg

.jpg

.jpg

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων