Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Δ/ντή κ. Χριστοφιλογιάννη

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Μεγάρων

   Εν όψει της αποχώρησής μου από την Εκπαίδευση λόγω συνταξιοδότησης μετά από 38 χρόνια υπηρεσίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας και τη στήριξή σας στο έργο μου. Θα θυμάμαι πάντα με αγάπη τα 18 χρόνια υπηρεσίας μου στα Μέγαρα, διότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στη θέση του Διευθυντή γνώρισα μεγάλη εκτίμηση από εσάς και κατανόηση ακόμα και για δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να λάβω.

    Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά σας και σ’ εσάς καλή δύναμη για να συνεχίζετε να μεγαλώνετε τέτοια άξια και καλά παιδιά.

    Αγαπητά μου παιδιά

   Η φετινή χρονιά ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω COVID-19, δεν μπόρεσα να σας χαιρετίσω έναν-έναν ξεχωριστά και ειδικά τα παιδιά της Γ’ τάξης με τα οποία έτυχε να αποχωρήσουμε μαζί από το Σχολείο. Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία, καλή πρόοδο, ευτυχία (πιο πολύ και από τύχη), να βρείτε τον δρόμο που θα ακολουθήσετε στην ζωή σας, να βάζετε στόχους τους οποίους θα προσπαθείτε να πετυχαίνετε και μην ξεχνάτε ότι και εμείς οι δάσκαλοι βάζουμε ένα κομμάτι στο παζλ της γνώσης και της προσωπικότητά σας.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

                                                                                                                                                       Με εκτίμηση

Αριστομένης Χριστοφιλογιάννης