Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το χριστουγεννιάτικο bazaar του 3ου Γυμνασίου Λαμίας (φωτ. & βίντεο)


Δημοσιευμένο στις 22 Δεκεμβρίου 2014 – 8:52 μμ | από 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟ)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας. Καθηγητές, γονείς και μαθητές κατασκεύασαν διάφορα Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια για το δέντρο, ευχετήριες κάρτες, κεριά και κηροπήγια, στεφάνια, χειροποίητα κοσμήματα, ημερολόγια, ποτ-πουρί, μολυβοθήκες, σελιδοδείκτες κ.α. Φυσικά δεν έλειψαν τα σπιτικά κουλουράκια σε μικρές συσκευασίες, άλλα κεράσματα, σπιτικά λικέρ, βαζάκια με γλυκά κουταλιού καθώς και παιδικά και εφηβικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, μουσικά cd, μολυβοθήκες, γραφική ύλη, σελιδοδείκτες κ.α.

Τα είδη αυτά προσφέρθηκαν σε συμβολική τιμή και το ποσόν συγκεντρώθηκε θα διατεθεί σε φορείς ή οικογένειες της πόλης μας, που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας, καθώς και για την υποστήριξη πρωτοβουλιών ή εκδηλώσεων του σχολείου, των οποίων τα έξοδα δεν καλύπτονται από τη Σχολική Επιτροπή.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή και η βοήθεια της συνταξιούχου πλέον φιλολόγου του Γυμνασίου μας, κας Τριανταφύλλου Βίλμας.  1. Δεν υπάρχουν σχόλια προς “Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το χριστουγεννιάτικο bazaar του 3ου Γυμνασίου Λαμίας (φωτ. & βίντεο)”