Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χριστουγεννιάτικο μπαζάαρ από το 3ο Γυμνάσιο Λαμίας. Ανακοίνωση-πρόσκληση


Δημοσιευμένο στις 29 Νοεμβρίου 2014 – 2:58 μμ | από 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Φέτος πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων – και συγκεκριμένα την ημέρα που θα δοθεί η βαθμολογία του α΄ τριμήνου – θα οργανώσουμε για δεύτερη φορά μια μικρή εορταστική αγορά στο χώρο του σχολείου μας.  Προϋπόθεση για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενεργητική συμμετοχή μας. Γι΄ αυτό το σκοπό και μέχρι και την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου όποιος θέλει μπορεί να φέρει στο σχολείο είδη και αντικείμενα που έχει  φτιάξει με τα χέρια του ή υπάρχουν στο σπίτι του και δεν τα χρειάζεται πια, με την προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να φανούν χρήσιμα σε κάποιο άλλο. Πιο συγκεκριμένα:

  • Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια για το δέντρο, ευχετήριες κάρτες, κεριά και κηροπήγια, στεφάνια, χειροποίητα κοσμήματα, ημερολόγια, ποτ-πουρί, μολυβοθήκες, σελιδοδείκτες κ.α.
  • Σπιτικά κουλουράκια σε μικρές συσκευασίες, άλλα κεράσματα, μπουκαλάκια με σπιτικά λικέρ, βαζάκια με γλυκά κουταλιού ή μαρμελάδες κ.α.
  • Παιδικά και εφηβικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, μουσικά cd, μολυβοθήκες, γραφική ύλη, σελιδοδείκτες κ.α.

Τα είδη αυτά θα δοθούν σε συμβολική τιμή και το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί σε φορείς ή οικογένειες της πόλης μας, που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας, καθώς και για την υποστήριξη πρωτοβουλιών ή εκδηλώσεων του σχολείου, των οποίων τα έξοδα δεν καλύπτονται από τη Σχολική Επιτροπή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του 15μελούς Συμβουλίου και τη Διεύθυνση του σχολείου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των κατασκευών μας καλούμε όσους θέλουν –γονείς και μαθητές- την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 5:30 μμ στο χώρο του σχολείου, για να ανταλλάξουμε ιδέες και να δουλέψουμε παρέα. Μπορείτε να φέρετε μαζί σας υλικά –κατά προτίμηση απ΄ό,τι υπάρχει στο σπίτι σας και μπορεί να αξιοποιηθεί- και φυσικά την καλή σας διάθεση και το κέφι σας.

 Σας περιμένουμε

 

Ο Σύλλογος Καθηγητών

και το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο

του 3ου Γυμνασίου Λαμίας

Σχετικά

Το «Χριστουγεννιάτικο bazaar» του 3ου Γυμνασίου Λαμίας στο STAR! (Βίντεο, Δεκ. 2013)

Το «Χριστουγεννιάτικο bazaar» του 3ου Γυμνασίου Λαμίας (Φωτ. και βίντεο, Δεκ. 2013)

Ετικέτες:,



  1. Δεν υπάρχουν σχόλια προς “Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χριστουγεννιάτικο μπαζάαρ από το 3ο Γυμνάσιο Λαμίας. Ανακοίνωση-πρόσκληση”