Δραστηριότητες

2014-2015

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Λαμίας διοργανώνει την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας δύο ομιλίες-συζητήσεις με θέματα:

α) «Ας μιλήσουμε για τις σχέσεις μας». Η ομιλία-συζήτηση με τους μαθητές θα πραγματοποιηθεί το πρωί ανά τάξη.

β) «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο για παιδιά και εφήβους». Η συγκεκριμένη ομιλία-συζήτηση  θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 17:30, με γονείς και κηδεμόνες (στο διδακτήριο του σχολείου).

Ομιλήτρια και στις δύο περιπτώσεις θα είναι η Ψυχολόγος κα Αθανασίου Καλλιόπη,Επιστημονική Συνεργάτιδα της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Περισσότερα εδώ.

————————————–

2013-2014

31.01.2014

Ανάρτηση του υλικού παρουσίασης «Το άγχος των παιδιών και ο ρόλος της οικογένειας»

21.01.2014

«Το άγχος των παιδιών και ο ρόλος της οικογένειας». Ομιλία-συζήτηση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Λαμίας

με ομιλήτρια την Ψυχολόγο Αθανασίου Καλλιόπη, Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Συνέχεια

30.10.2013

Βράβευση μαθητών και μαθητριών του 3ου Γυμνασίου Λαμίας

Στις 25 Οκτωβρίου, μετά το πέρας της σχολικής εορτής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας βράβευσε μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που διακρίθηκαν τόσο σε πανελλαδικό όσο και περιφερειακό επίπεδο.

Σχετικές φωτογραφίες εδώ.

01.04.2013

Η συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Λαμίας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου, σε συνεργασία με τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, έχει προσκαλέσει για την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 την βραβευμένη συγγραφέα παιδικών και εφηβικών βιβλίων κα. Αγγελική Δαρλάση.

Περισσότερα