Δημοσιεύθηκε στην Εκδηλώσεις

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

 

Το πρώτο κουδούνι του σχολικού έτους 2021-2022 χτύπησε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου και, αφού μοιράστηκαν σε τμήματα, πέρασαν στις αίθουσές τους, όπου έγινε ο έλεγχος των self test και των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης. Επίσης, παρέλαβαν τα σχολικά τους βιβλία και το πρόγραμμα για την αυριανή ημέρα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη των μαθημάτων αύριο, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, στις 8.15 πμ. 

Επιλέξαμε να παραμείνουν στην αυλή και να παρακολουθήσουν τον αγιασμό μαζί με τη Διεύθυνση και εκπροσώπους του Συλλόγου Διδασκόντων τα “πρωτάκια” μας, μιας και είναι αυτά που ζούσαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αυτή της μετάβασης από την Πρωτοβάθμια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Οι μαθήτριες και οι μαθητές των Β και Γ τάξεων παρακολούθησαν τον αγιασμό από τις αίθουσες των τμημάτων τους μαζί με τους εκπαιδευτικούς, προς αποφυγή συγχρωτισμού.

Ο πατήρ Γεώργιος Σκρέκας τέλεσε για ακόμη μια χρονιά τον αγιασμό, δίνοντάς μας τις ευχές του για μα καλή και δημιουργική σχολική χρονιά χωρίς κορωνοϊό. Όπως και πέρυσι, δεν άφησε κανέναν μας χωρίς την ευλογία του και τις ευχές του, φροντίζοντας να περάσει από όλες τις αίθουσες.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης καλωσορίζουμε όλα τα παιδιά μας στο σχολείο, ευχόμενοι να έχουμε μια δημιουργική και ανέφελη χρονιά! Ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στις μαθήτριες και τους μαθητές της Α τάξης που μπαίνουν πρώτη φορά στην οικογένεια του 3ου Γυμνασίου. Ελπίζουμε να βρουν κοντά μας έναν καινούριο κόσμο γεμάτο αγάπη, φροντίδα, γνώση, δημιουργία και εξέλιξη!

Ευελπιστούμε να έχουμε και πάλι μια άψογη συνεργασία με τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι μας, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, θα κάνουμε το καλύτερο για να διανύσουμε αυτή τη σχολική χρονιά με ασφάλεια για όλους, σεβόμενοι τους κανόνες για τη διεξαγωγή των διαγνωστικών τεστ και τη χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους του σχολείου.

Καλή, χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά!

Για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Μαρία Σακοράφα

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *