Δημοσιεύθηκε στην Δράσεις, Κοινωνικές, Συνεργασία με φορείς

“Πάρε Ανάσα και Μίλησε!”

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας την  Τρίτη 9 Απριλίου το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης και εκπροσώπους του Δήμου Κοζάνης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης  στο πλαίσιο δράσεων που υλοποιεί η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με την Αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης και την Διεύθυνση Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.
εικόνα Viber 2024 04 09 13 03 02 933

Μέσω της καμπάνιας «Πάρε ανάσα και μίλησε», η οποία έχει σκοπό την ενημέρωση των μαθητών/τριών με απλό, κατανοητό και βιωματικό τρόπο, ώστε να εξαλειφθούν ή να συρρικνωθούν στο ελάχιστο τα περιστατικά ενδοοικογενειακής κακοποίησης, οι μαθητές/τριες των τμημάτων Γ1 και Γ3 παρακολούθησαν μια διασκευή του αποσπάσματος «Η Νασούλα ξέρει» από το μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ, «Όταν κοιμούνται οι φίλοι μου»,  που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε επικοδομιτική συζήτηση με κοινωνικούς λειτουργούς της ομάδας.
εικόνα Viber 2024 04 09 13 03 03 623
εικόνα Viber 2024 04 09 13 03 03 294
Στην εκδήλωση, την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης εκπροσώπησαν η κ. Παπαντωνίου Άννα, Διευθύντρια Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Κοζάνης, η κ. Μαρίνα Σεννή, κοινωνική λειτουργός και η κ. Ανατολή Κυριαζίδου, κοινωνική λειτουργός – Μέλος ΟΤΑ. Παρευρέθηκαν επίσης από την Αστυνομική Δ/νση Κοζάνης η κ. Βασιλική Τσιαούση, Υπαστυνόμος Β’ και η κ. Ευαγγελία Ζέρβα, Ανθυπαστυνόμος. Επιπλέον την εκδήλωση παρακολούθησαν από τηνΔιεύθυνση Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης  οι κ. Σιούτη Κωνσταντίνα και Γεωργάκα Αγνή, νηπιαγωγοί του Γ Παιδικού Σταθμού Δήμου Κοζάνης.
εικόνα Viber 2024 04 09 13 03 03 165
Τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *